Relevante wedstrijdverslagen

16 Sep

Oranje Zwart pakt drie punten in Bilthoven

De Bilthovenaren hadden het zoals verwacht lastig tegen de ploeg uit Eindhoven. Oranje Zwart wil met coach Michel van den Heuvel de titel en zette vandaag de eerste stap in de goede richting.

Door een velddoelpunt van Thomas Briels in de 15e minuut en een rake corner van Mink van der Weerden vijf minuten later, keek SCHC tegen een 0-2 achterstand aan.

Het weerwoord kwam op naam van Stephen Jenness (1-2). Maar van der Weerden benutte in de 65e minuut een strafbal (1-3) en dat zorgde voor voldoende marge, bleek later . Het doelpunt (2-3) van Hugo Inglis in de 69e minuut was het laatste verweer van SCHC.

16 Oct

Mannen Oranje Zwart pakken weer geen punten 8 reactie(s)

Voor de mannen van Oranje Zwart lijkt het einde van de ellende nog niet in zicht. Op bezoek bij SCHC in Bilthoven pakte de ploeg van coach Sjoerd Marijne weer geen punten: 2-1. De Eindhovenaren gaven ook nu weer een voorsprong uit handen.

De ontmoeting tussen SCHC en OZ werd beslist via strafcorners. Mink van der Weerden zette Oranje Zwart in de eerste helft op voorsprong. Zijn eerste strafcorner was meteen raak. Vlak na rust benutte Joost van den Berg de eerste strafcorner voor SCHC eveneens: 1-1. Zeven minuten voor tijd pushte diezelfde Van den Berg de 2-1 binnen.

Oranje Zwart staat met twee punten uit zeven duels onderaan in de Hoofdklasse. SCHC heeft acht punten en staat daarmee op de negende plek.

Bron: Eindhovens Dagblad

09 May

Marijne: als mijn vrouw bevalt, ben ik weg

Oranje Zwart maakt zich na de zege op het Bilthovense SCHC op voor de play-offs tegen Amsterdam. Of Sjoerd Marijne die wedstrijden allemaal live meemaakt, is onzeker.

De vrouw van Sjoerd Marijne is woensdag, drie dagen voor het eerste play-off-duel met de hoofdstedelingen, uitgerekend. “Als mijn vrouw bevalt, ga ik direct naar haar toe. Dat hebben we zo afgesproken.”

Lees hier het gehele artikel.

Bron: Eindhovens Dagblad

Meer wedstrijdverslagen »

Relevant nieuws

02 Apr

Overzicht oefenwedstrijden Oranje teams

De bondscoaches van het Nederlands Elftal Dames, Max Caldas, en van het Nederlands Elftal Heren, Paul van Ass, hebben tijdens de perslunch van woensdag 2 april de wedstrijden in voorbereidingsfase op de Rabobank Hockey World Cup 2014 bekend gemaakt.

Dames:

Oefenwedstrijden en trainingswedstrijden
09 mei 19.45 uur Leiden Heren 1  (Leidsche en Oegstgeester hockeyclub)

12 mei 19:45 uur: KZ (trainingswedstrijd, Den Haag)
14 mei 19:45 uur:  Cartouche (trainingswedstrijd, Den Haag)
16 mei 19:45 uur:  Hudito (trainingswedstrijd, Delft)
21 mei 19:45 uur:  Hudito (trainingswedstrijd, Delft)
25 mei 16:30 uur: Japan (oefenwedstrijd, Den Haag, Kyocera Stadion)
27 mei 16:30 uur: USA (oefenwedstrijd, Den Haag, Kyocera Stadion)

Heren:

03 mei 16:00 uur: Engeland  (interland, Ring Pass)
05 mei 12:00 uur: Engeland (oefenwedstrijd, HGC)
23 mei 18:30 uur: Spanje (oefenwedstrijd, Hdm)

29 mei 15:30 uur: Korea (oefenwedstrijd, Den Haag, Kyocera Stadion)
30 mei 14:00 uur Zuid-Afrika (oefenwedstrijd, Den Haag, Kyocera Stadion)

Het Nederlands Elftal Heren speelt een voorbereidingstoernooi van 15-18 mei 2014 in Düsseldorf, Duitsland.

4 Nations Tournament Düsseldorf
15 mei 16:30 uur        Engeland (interland)
17 mei 13:00 uur        België (interland)
18 mei 15:00 uur        Duitsland (interland)

De aanvangstijden van de bovenstaande wedstrijden kunnen nog worden gewijzigd, op www.knhb.nl staat het correcte overzicht.

 

19 Jan

Oranje wordt vijfde op het EK indoor en plaatst zich voor het WK 1 reactie(s)

Na een knappe overwinning op Zweden in de degradatiepoule is Nederland als vijfde geëindigd op het EK indoor in Wenen. Door deze overwinning is Oranje er in geslaagd zich te plaatsen voor het WK indoor in Leipzig. 

Oranje zaalhockey nederland MdW Tigges

De eerste zes teams op het EK in Wenen plaatsen zich automatisch voor het WK. Nederland belandde  wel in de degradatiepoule, maar won in deze groep alle wedstrijden. Vandaag won Oranje het laatste duel in deze poule met 7-4 van Zweden. In dit duel was Amsterdam spits Mirco Pruyser met vier goals de grote man. In het hele toernooi wist Pruyser maarliefst dertien keer het net te vinden. Door deze overwinning  worden de mannen van bondscoach Robin Rösch eerste in de degradatiepoule en eindigen ze in het uiteindelijke klassement als vijfde. Tsjechië wordt zesde en verovert ook een WK-ticket door Engeland met 2-3 te verslaan.Naast plaatsing voor het WK, blijft Nederland ook in de hoogste Europese zaalgroep.

17 Jan

EK indoor mannen uitslagen dag één

Het EK indoor in Wenen is vandaag van start gegaan. Elk team speelde vandaag twee poule wedstrijden. Nederland trad in de ochtend aan tegen Engeland. Later op de dag stond titelkandidaat Duitsland op het programma. De wedstrijd tegen Engeland was een spannende. De twee ploegen lieten elkaar geen moment de overhand nemen. Toch wist Nederland aan het langste eind te trekken. De wedstrijd eindigde in 7-6 in het voordeel van Oranje. Tegen Duitsland speelde het team van Robin Rösch vervolgens na een geweldige come-back in de laatste minuten met 6-6 gelijk waardoor Duitsland en Nederland nu samen koploper zijn in poule A.

Oranje Nederland zaal Engeland Mirco Pruyser

Poule A

10:00 uur Duitsland – Rusland 6-4

11:10 uur Nederland - Engeland 7-6

15:30 uur Rusland – Engeland 3-3

16:40 uur Nederland – Duitsland 6-6

Poule B

12:20 uur Tsjechië – Polen 4-4

13:30 uur Oostenrijk – Zweden: 7-4

17:50 uur Polen – Zweden: 7-6

19:00 uur Oostenrijk – Tsjechië: 5-3

16 Jan

Jonker: ‘Internationaal hockey een compleet andere sport dan de hoofdklasse’

Constantijn Jonker is terug van weggeweest. Na het EK in 2009 speelde hij pas afgelopen zomer voor het eerst weer een toernooi met Oranje. Waar hij in de eerste wedstrijden van de HWL nog een beetje onzichtbaar was scoorde hij een mooie tip-in tegen België en werd hij na de wedstrijd tegen Duitsland zelfs uitgeroepen tot ‘Man of the Match’. Heeft de spits zelf ook het idee dat hij in het toernooi groeit?

Jonker Nederland

Constantijn Jonker neemt de ‘Man of the Match’ cheque in ontvangst

“Ja en nee,” antwoordt Jonker. “Het is met internationaal hockey gewoon heel moeilijk. Je bent best wel afhankelijk van de ballen die je krijgt. Het is wat dat betreft een compleet andere sport zelfs dan bij je hoofdklasse club. Ik had het in de eerste wedstrijd best moeilijk, de spitsen kregen weinig ballen maar dat gaat nu steeds beter. Ik moet zeggen vandaag (de wedstrijd tegen Australië, red.) was het ook niet echt een mooie wedstrijd voor spitsen. Het was gewoon keihard werken en ja, als je kansjes kreeg moest je proberen er iets mee te doen. Het was voornamelijk veel verdedigen en dat maakt deze teamprestatie alleen maar mooier.”

Het was dus even wennen voor de spits die bij Kampong regelmatig het net weet te vinden. “Bij mijn club ben ik eigenlijk zelden tevreden als ik niet gescoord heb en hier moet je gewoon heel blij zijn als je met je team gewonnen hebt. Zoals tegen Duitsland, ik vond het niet de leukste wedstrijd om te spelen maar het resultaat is bevredigend.”

Morgen speelt Oranje in de halve finale tegen Australië. In de poulewedstrijd won Nederland met 1-0. De teams zijn aan elkaar gewaagd en dus verwacht ook Jonker een spannende wedstrijd waarin hij zeker kansen ziet voor zijn team. “Het wordt gewoon keihard vechten. Ze spelen natuurlijk powerhockey dus we moeten zorgen dat we gewoon daar in ieder geval dezelfde energie tegenover zetten en dan denk ik dat wij beter zijn en er zeker kansen voor ons liggen.”

15 Jan

HWL: Oranje verslaat Duitsland door vliegende start en gecontroleerd spel

In een spannende kwartfinale heeft Oranje vandaag met 2-1 gewonnen van Duitsland. Met een goede voorsprong en solide spel haalden de mannen van Paul van Ass de overwinning binnen en daarmee een plek in de halve finale. 

Nederland Oranje Duitsland2

Een vliegende start in deze kwartfinale voor Nederland. Binnen vijftien seconden versiert Billy Bakker een corner en mag Mink van der Weerden aanleggen voor de eerste strafcorner van de wedstrijd. Via de stick van een tegenstander vindt zijn sleep de weg naar het goal en zo staat Oranje al binnen de minuut op 1-0. In deze beginfase speelt Nederland erg solide en aanvallend. Ze overrompelen de Duitsers en maken zes minuten na de openingstreffer ook gelijk de 2-0. Na een strakke pass van Wouter Jolie tipt Seve van Ass de bal met zijn backhand strak in het dak.

Halverwege de eerste helft lijkt Duitsland dan ook een beetje op stoom te komen. Hier en daar krijgen ook zij wat kansen maar Jaap Stockmann heeft weinig moeite met de schoten op doel. Ook al zetten de Duitsers vlak voor rust wat aan, Oranje verdedigd netjes en gecontroleerd en zonder al te veel problemen gaat het team van Paul van Ass met een 2-0 voorsprong rusten.

In de tweede helft krijgt Nederland via Bob de Voogd en Jeroen Hertzberger nog kansen om de voorsprong te vergroten maar beide missen doel. Duitsland is effectiever. In de 38e minuut schiet captain Oliver Korn op aangeven van Florian Fuchs de aansluitingstreffer binnen. Even lijkt het alsof de rollen omgedraaid zijn en Nederland zich nu laat overrompelen. Langzaam pakt Oranje het goede spel van de eerste helft echter weer op en hiermee zijn de teams in de tweede helft zeer aan elkaar gewaagd.

Zeven minuten voor tijd mag Mink van der Weerden voor de tweede keer vandaag aanleggen voor een corner. Helaas voor de cornerspecialist weet keeper Nicolas Jacobi deze wel te keren en dus blijft het de marge van de voorsprong op één doelpunt. Even later draait Constantijn Jonker mooi weg bij zijn tegenstander maar gaat zijn vervolgens schot hoog over. Twee minuten voor tijd lijkt Duitsland dan gelijk te maken. De scheidsrechter is echter onzeker over de geldigheid van het doelpunt en daarom worden er videobeelden bekeken. Hieruit wordt besloten het doelpunt niet goed te keuren waarna Nederland de wedstrijd rustig uit kan hockeyen.

Een mooie en verdiende overwinning voor de Oranje mannen. Vrijdag staat de halve finale op het programma waarin ze zullen spelen tegen de winnaar uit de wedstrijd tussen Australië en India.

11 Jan

De Voogd: “Gevochten voor deze overwinning”

Na de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Australië stonden de hoofden van de Oranje spelers een stuk blijer dan gister. Zo ook bij Bob de Voogd, maar was dat nou door opluchting of door blijdschap?

“Beide wel,” lacht hij. “Vooral blijdschap. Gister was gewoon echt een complete off day van iedereen. We hebben ‘s avonds ook wel lang bij elkaar gezeten en beelden bekeken maar op een bepaald moment moet je ook gewoon ophouden. We zaten eigenlijk in een hele goede lijn in de voorbereiding. Na het EK waren we een beetje weggezakt maar dat hebben we deze winter goed opgepakt. Daarom was het ook wel een klap gister. Echt van wow, onze eerste echte wedstrijd en dan krijg je dit! Maar nu, ja met deze winst dat is dan toch wel weer even lekker. Het moet gewoon uit onszelf komen en wat dat betreft was Australië wel fijn om tegen te spelen want die knallen altijd vanaf minuut één. Zo zijn we er ook in gegaan en we hebben denk ik uiteindelijk ook wel gevochten voor die overwinning. Je weet dat je in dit soort wedstrijden nooit heel veel 100% kansen krijgt maar uiteindelijk viel ‘ie toch.”

Oranje leek vandaag veel meer volgens een systeem te spelen en straalde vooral de tweede helft veel rust en vertrouwen uit. Wanneer Australië dan wel aan de bal kwam doken er ook gelijk drie Nederlandse spelers op. Het verschil in spel had volgens de Voogd mede te maken met de tegenstander. “Argentinië zakte gister veel meer terug waardoor we zelf ook niet veel ruimte kregen om door te komen. Australië wilde zelf ook hockeyen en wij hebben ervoor gekozen het iets compacter te gaan spelen. Hierdoor konden we ook gemakkelijker druk zetten en elkaar helpen. Dat heeft uiteindelijk goed gewerkt denk ik.”

Het enige minpuntje van de wedstrijd was voor de Voogd misschien de gele kaart die hij een kwartier voor tijd voorgeschoteld kreeg. Enig onbegrip was op dat moment wel van zijn gezicht te lezen. Hij legt uit: “Ik stond volgens mij gewoon te wachten tot die jongen het duel uitkwam en had mijn stick gewoon op de grond en hij speelt hem in mijn stick en ik kreeg een gele kaart. Dus ja, ik was wel een beetje verbaasd maar ja, je moet meteen zitten anders gaat die tijd niet lopen.” Wat de OZ-speler wel opviel was het gemak waarmee kaarten in dit toernooi worden gegeven. “Ik vind het wel opvallend, ze geven groene kaarten al heel snel en nu dus ook die gele kaart. Ik weet niet wat het is, het lijkt wel of ze daar één of andere instructie voor hebben gekregen.”

10 Jan

HWL: Nederland verliest eerste poulewedstrijd met 5-2 van Argentinië 20 reactie(s)

Vrijdagmiddag heeft Oranje de eerste HWL poulewedstrijd tegen Argentinië niet weten te winnen. In een slecht gevuld stadion in Delhi speelde Nederland een matige wedstrijd.

NED Team celebrates after scoring a goal against ARG in their HHWL Men Final 2014 match on 10th Jan 2014 at Delhi....

Nederland viert de 1-1 van Mink van der Weerden. Credit: FIH

De mannen van Paul van Ass kende geen beste start in de wedstrijd tegen Argentinië. Al na een minuut spelen krijgen Los Leones een corner die vervolgens door de benen van keeper Jaap Stockmann wordt gepusht door Gonzalo Peillat. Na vijf minuten mag Oranje dan ook aanleggen voor een corner en laat Mink van der Weerden zien dat ook hij een goede sleep in huis heeft. Hard sleept hij de  bal achter keeper Juan Vivaldi en daarmee zet hij zijn team weer op gelijke hoogte. Nederland kan in de minuten die volgen echter geen grip op de wedstrijd krijgen en zo ziet Facundo Callioni drie minuten na de gelijkmaker Argentinië weer op voorsprong te tippen. Hoewel Oranje hierna meer balbezit heeft zijn de mannen van bondscoach Paul van Ass wat slordig in de (eind-)passing. Hierdoor stellen ze de teruggezakte Argentijnen in staat een paar keer gevaarlijk te counteren.  Stockmann staat echter zijn mannetje waardoor de achterstand beperkt blijft.

Na rust heeft Oranje het betere van het spel maar het ziet er wederom erg onzeker uit en tot echt grote kansen komen ze lange tijd niet. Halverwege de tweede helft komt dan eindelijk de gelijkmaker. Rogier Hofman overbrugt met de bal het halve veld en geeft hem op kopcirkel af aan de meegelopen, en mét bitje spelende, Seve van Ass. Hij schiet met zijn backhand de gelijkmaker binnen. Even leek het of Argentinië het kruid in de eerste helft al had verschoten maar na de 2-2 gaan Los Leones weer in de aanval. Dat resulteert in een strafcorner die hard binnengesleept wordt door Pedro Ibarra. En ze zetten door. Vier minuten later is het weer raak, dan wordt de verdediging van Nederland uitgespeeld en kan de vrijstaande Guido Barreiros de bal simpel binnen lopen. Oranje gaat wanhopig op zoek naar een aansluitingstreffer maar weten het spel niet te keren. Drie minuten voor tijd wordt de schade dan nog groter. Juan Ignacio Gilardi maakt dan uit een strafcorner de 5-2.

Morgen om 11:30 speelt Nederland de tweede poulewedstrijd tegen Australië dat vandaag met 3-2 won van België

04 Dec

Stichting Sport Helpt genomineerd voor Brabantse prijs

Twee maanden geleden vertelde Tim Jenniskens in de rubriek ‘Meer dan hockey..’ over de stichting ‘Sport Helpt’ die hij en teamgenoot Rogier Hofman aan het oprichten waren. Deze stichting faciliteert droomontmoetingen tussen ernstig zieke kinderen en zijn of haar (Olympische of ex)droomsporter. Ieder kind verdient een lach op zijn of haar gezicht en daarvoor is ‘Sport Helpt’ in het leven geroepen.

Nu zijn de twee tophockeyers met ‘Sport Helpt’ genomineerd voor ‘Brabanders van het jaar’. Vind jij het ook zo’n mooi initiatief van de mannen? Stem dan hier op Rogier Hofman en Tim Jenniskens of mail naar brabandervanhetjaar@omroepbrabant.nl en geef daarbij ook de motivatie voor je stem.

Ga voor meer informatie over de stichting naar www.sporthelpt.nl of lees hier het interview met Tim Jenniskens nog een keer terug.

Credit: Koen Suyk

Credit: Koen Suyk

17 Sep

Zeer slechte start voor SCHC 29 reactie(s)

De mannen van SCHC hebben na twee wedstrijden nog geen punt weten te pakken. Nadat het team vorig seizoen is gedegradeerd uit de Hoofdklasse wordt er veel verwacht van de nieuwkomer in de Overgangsklasse. Vorige week speelde de club uit Bilthoven tegen Oss waar zij 3-1 verloren. Afgelopen zondag speelde Stichtsche thuis tegen Leiden waar opnieuw met 3-1 werd verloren.

In het AD zegt coach Pim Wijzenbeek het volgende: “Het is exact hetzelfde verhaal als vorige week. Ongelooflijk, naar welk niveau we wegzakken. En dat in twee weken tijd. Het enige dat ik kan bedenken is dat er meer druk op zit. De jongens kunnen nog steeds goed hockeyen, we trainen niks minder. Dat kan het allemaal niet zijn. Ik ga deze week eens goed het gesprek met ze aan, om te horen hoe ze het zelf ervaren.”

Volgende week speelt SCHC wederom thuis tegen Hudito.

Meer nieuws »

Statistieken

SCHC   Oranje Zwart
1 Gescoord 3
1 Geel 0
0 Rood 0
0 Corners verdiend 6
0 Punten 3

Fotogalerie

Wedstrijdfoto’s: Play-off weekend SCHC – Den Bosch (dames)

SCHC Den Bosch play-offs RU Vorstenbosch
Den Bosch play-offs RU
SCHC Den Bosch play-offs RU Welten
SCHC Den Bosch play-offs RU Goderie Dirkse van den Heuvel
SCHC Den Bosch play-offs RU Paumen
SCHC Den Bosch play-offs RU Verhage
SCHC Den Bosch play-offs RU Goderie
SCHC Den Bosch play-offs RU Stöckel
SCHC Den Bosch play-offs RU van Geffen Maasakker
SCHC Den Bosch play-offs RU
SCHC Den Bosch play-offs RU
SCHC Den Bosch play-offs RU
SCHC Den Bosch play-offs RU Verhage van den Assem
SCHC Den Bosch play-offs RU
SCHC play off RV (7)
SCHC Den Bosch play off RV Goderie
Den Bosch play off RV (9)
SCHC Den Bosch play off RV Drost
Den Bosch play off RV (8)
Den Bosch play off RV (6)
Den Bosch play off RV (5)
Den Bosch play off RV (1)
Den-Bosch-SCHC-RU
Den-Bosch-SCHC-RU
Den-Bosch-SCHC-RU
Den-Bosch-SCHC-RU
Den-Bosch-SCHC-RU
Den-Bosch-SCHC-RU
Den-Bosch-SCHC-RU
Den-Bosch-SCHC-RU
Den-Bosch-SCHC-RU

Wedstrijdfoto’s play-off weekend Laren – SCHC (dames)

Credit: René Broekman
Credit: René Broekman
Credit: René Broekman
Credit: René Broekman
Credit: René Broekman
Credit: René Broekman
Credit: René Broekman
Credit: René Broekman
Credit: René Broekman
Credit: Roel Ubels
Credit: Roel Ubels
Credit: Roel Ubels
Credit: Roel Ubels
Credit; Roel Ubels
Credit: Roel Ubels
Credit: Roel Ubels
Credit: Roel Ubels
credit: René Broekman
credit: René Broekman
credit: René Broekman
credit: René Broekman
credit: René Broekman

Wedstrijdfoto’s dames vrijdag 21 maart

credit: Rob Visser
credit: Rob Visser
credit: Rob Visser
credit: Rob Visser
credit: Rob Visser
credit: Rob Visser
credit: Rob Visser
credit: René Broekman
credit: René Broekman
credit: René Broekman
SCHC Laren RB (3)
MOP OZ RU
MOP OZ RU
MOP OZ RU
MOP OZ RU
credit: Roel Ubels
MOP OZ RU
MOP-OZ-RU Berends
MOP-OZ-RU
MOP-OZ-RU
MOP-OZ-RU-6

Wedstrijdfoto’s Nederland – België (Heren zaal)

Oranje zaalhockey nederland MdW (10)
Oranje zaalhockey nederland MdW (5)
Oranje zaalhockey nederland MdW (9)
Oranje zaalhockey nederland belgie MdW Rohof teun
Oranje zaalhockey nederland Belgie MdW Rohof
Oranje zaalhockey nederland MdW Turkstra
Oranje zaalhockey nederland Belgie MdW Pruyser
Oranje zaalhockey nederland MdW Tigges Pruyser
Oranje zaalhockey nederland MdW Tigges
Oranje zaalhockey nederland MdW Sjoerd de Wert
Oranje zaalhockey nederland MdW de Wert
Oranje zaalhockey nederland MdW Rosch
Oranje zaalhockey nederland MdW (19)
Oranje zaalhockey nederland MdW Campbell
Oranje zaalhockey nederland MdW (17)
Oranje zaalhockey nederland MdW (18)
Oranje zaalhockey nederland MdW (15)
Oranje zaalhockey nederland MdW (16)
Oranje zaalhockey nederland MdW (14)

Wedstrijdfoto’s SCHC – Amsterdam (dames)

Credit: Roel Ubels
Credit: Roel Ubels
Credit: Roel Ubels
Credit: Roel Ubels
Credit: Roel Ubels
Credit: Roel Ubels
Credit: Roel Ubels
Credit: Roel Ubels
Credit: Roel Ubels
Credit: Rene Broekman
Credit: Rene Broekman
Credit: Rene Broekman
Credit: Rene Broekman
Credit: Rene Broekman
Credit: Rene Broekman
Credit: Rene Broekman

Wedstrijdfoto’s SCHC – OZ (dames)

SCHC - OZ  Rene Broekman (7)
SCHC - OZ  Rene Broekman (6)
SCHC - OZ  Rene Broekman (4)
SCHC - OZ  Rene Broekman (2)
SCHC - OZ  Rene Broekman Maasakker
SCHC - OZ  Rene Broekman Maasakker Jongepier
SCHC - OZ  Rene Broekman Drost
SCHC - OZ  Rene Broekman (8)

Wedstrijdfoto’s SCHC – HIC (dames)

Credit: René Broekman
Credit: René Broekman
Credit: René Broekman
Credit: René Broekman
Credit: René Broekman
SCHC HIC dames Dirkse
Credit: René Broekman
Credit: René Broekman
Credit: René Broekman
Credit: René Broekman
Credit: René Broekman

Rabo Hockey Fandag groot succes

Kitty van Male showt haar kunsten. Credit: Ben Heack
Credit: Ben Haeck
Robert Kemperman onder druk. Credit: Ben Haeck
Maartje Paumen deelt handtekeningen uit. Credit: Ben Haeck

Wedstrijdfoto’s: SCHC – Nijmegen

IMG_0964
IMG_0959
IMG_0902
IMG_0858
IMG_0857
IMG_0833
IMG_0728

Sophie Polkamp stopt als international


Stand Hoofdklasse

  GS PT GW GL VL V T DS
Bloemendaal 22 54 17 3 2 86 40 46
Amsterdam 22 47 15 2 5 86 40 46
Oranje Zwart 22 47 15 2 5 61 32 29
Rotterdam 22 44 13 5 4 68 43 25
Pinoké 22 37 11 4 7 67 51 16
Laren 22 35 11 2 9 75 70 5
SCHC 22 28 9 1 12 39 68 -29
Kampong 22 26 7 5 10 57 51 6
HGC 22 24 7 3 12 50 51 -1
Den Bosch 22 17 4 5 13 48 82 -34
HDM 22 12 4 0 18 35 83 -48
Tilburg 22 8 2 2 18 19 80 -61
GS = Gespeelde wedstrijden | PT = Punten
GW = Gewonnen | GL = Gelijk gespeeld | VL = Verloren
V = Doelpunten voor | T = Doelpunten tegen | DS = Doelsaldo