Donja Zwinkels maakt overstap naar Oranje-Rood

Donja Zwinkels maakt de overstap van MOP naar Oranje-Rood. Dat meldt de nieuwe fusieclub op de website. De aanvalster zet haar handtekening onder een tweejarig contract.

Zwinkels werd afgelopen januari met het Nederlands zaalteam Europees kampioen. Eerder maakte Marlena Rybacha bekend van MOP naar Oranje-Rood te verhuizen.

Klik hier voor een volledig transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

jvdb

Pijnlijk om te zien dat Siepman zijn versterkingen haalt bij zijn oude liefde MOP.

Hij heeft uitgesproken direct voor de playoffs te willen spelen. En daar heeft OZ ook budget voor beschikbaar gesteld. Maar ik vraag me af of deze speelsters de investering waard zijn.
Het zal niet moeilijk zijn afgelopen seizoen te verbeteren, aangezien de selectie onder haar kunnen presteerde.

Doei MOP

Uh oh… Ik hoop dat MOP nog mensen overhoudt.

Henkie

Beste Toon,

eerder dit jaar gaf U nog een reactie op het de competitie oneerlijk is. Vooral het weghalen van spelers. Half jaar verder en U doet gewoon mee. haha suc6 man Doei MOP. Wat zoekt U nog een middenvelder er staat een hele geode bij MOP hahaha Staat ook nog een hele goede keeper hahaha

Overstapper

Van Mop naar Oranje Rood is natuurlijk geen sportieve vooruitgang, en met alle respect maar een club als Oranje Rood zou dit ook helemaal niet moeten willen.

toontje lager

Wat een hypocriet gedoe dit inderdaad. De ‘grote clubs’ aanvallen en de competitie afdoen als een farce is 1, maar nu zelf je oude club leeg kopen, sluit daar niet echt bij aan. Daarnaast is het zeer tegenstrijdig met zijn argumenten dat je dan B buitenlanders gaat halen. Daar wordt Nederland toch juist niet sterker van..? OZ heeft zeer goede jeugd, waar gaan die nu heen dan? Let maar op, er gaan vast nog meer buitenlanders naar OR.
Wie vertrekken er nog meer bij MOP dan? Van der Plas en?

MOP

er gaan er 8 of 9 weg bij MOP.

toontje lager

Wie dan?

Toontje

Ik zie inderdaad ook nog wel wat weg lopen, zeker als er nu al een aantal gaan, dan word het gat nog groter. De Waard bij haar nichtje? en sowieso nog een aantal andere naar de top 4,

@toontje

Ik verwacht niet dat er veel speelsters naar top4 zullen vertrekken. Wie heeft daar verborgen talenten?? Alleen van der plas heeft potentie te slagen bij een play off kandidaat. De beste 3 zijn nu weg.
De keepster heeft een beroerd jaar achter de rug en zal niet snel een beter team vinden. De waard lijkt me amper hoofdklasse waardig en zal dus bij een ander team inderdaad jeugdopleiding blokkeren. Van der poel is een stuk betere verdediger volgens mij, maar komt ook tekort. MOP heeft met het materiaal maximaal gepresteerd dit seizoen.

MOP zal op termijn plaats maken voor Tilburg of Push, wanneer zij echt kiezen om met de dames de hoofdklasse in te gaan en blijven. Deze clubs hebben dan meer potentie om een blijvertje te worden.

MOP heeft een prachtige accommodatie, maar geen achterban, geen jeugdopleiding, geen centrale locatie voor aanwas van buitenaf en nu ook geen team meer. Complimenten aan alferink voor de prestaties dit seizoen, maar de toekomst ziet er somber uit vrees ik.

Ties

We zitten nu op 5 (vd Plas/Zwinkels/Ybarra en de 2 Polen). Er staan er nog 4 op het lijstje van vertrekken.. Dat wordt een zinloos seizoen, want aanvullen met jeugd zal niet lukken.

@ties

vergeet vd assem niet

@toontje lager

goede jeugd OZ ?

@ties

En ik weet trouwens niet waar jij ybarra vandaan haalt ?

Ties

Klopt… Dan is het: vd Plas, Rybacha, Zwinkels, 2 Polen, vd Assem. Karel zal wel weer stad en land afbellen/facebooken. Ben benieuwd wat er komend jaar komt te staan.

Rob

Ybarra speelt bij OZ toch? En waar gaat vd Assem dan heen? Wie komen er bij? Push dames waarschijnlijk?

ties

Ik had de verkeerde naam getypt. Moest Rybacha zijn. VD Assem gaat nar Australië (emigreren et haar vriend).. Push/Tilburg/OZ/Den Bosch/Oss/Nijmegen/QZ/Union/Were-Di/Warande meiden zijn er gebeld… Dus daarmee willen ze de gaten gaan opvangen.

@Ties

Ik ben wel heel erg benieuwd naar jou bron Ties, denk niet dat MOP dit zo relaxed vindt dat jij alles zo op straat legt. Mocht jou informatie kloppen.

@Ties

Weet je ook wie er nog meer gaan en komen?

Rob

Lijkt me vermoeiend, steeds maar weer een team halen. Er zal wel wat afvallen of opvallen bij de Top ploegen in HK en/of OVK, daar zal wel gehaald worden. Veel meer dan Dames 1 is het daar toch niet.

Ron

Rybacha is een poolse en de andere Poolse is Wisniewska, deze gaan weg bij MOP.
Dus zijn maar 2 Poolse in totaal, of gaat Strybrych ook weg?

lol

Dus Rybacha en Wisniewska zijn de enige 2 Poolse speelsters bij MOP en dan heb je nog een 3e: Strybych :)

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.