Interviews


Frederik Groenland: ‘Ben na de wedstrijd naar de andere zaal gerend’

Het spannendste moment voor de heren van Victoria vond plaats na de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen Laren. Blijdschap werd gevolgd door een moment van vertwijfeling. Was de ploeg nu gepromoveerd naar de Hoofdklasse Zaal of niet? Uiteindelijk kwam het verlossende bericht dat De Reigers gelijk had gespeeld, waarna opnieuw het feest losbarstte.

Elin van Erk: ‘Dit smaakt naar meer’

Voorafgaand aan de finaledag van de Hoofdklasse Zaal wist Laren-speelster Elin van Erk één ding zeker: “Als wij ons spel spelen dan zou het onze dag kunnen worden.” En dat werd het ook. Na de zege in de halve eindstrijd op Oranje-Rood (6-3) werd Kampong in de finale in Topsportcentrum Rotterdam met 6-2 verslagen.

Alma Fenne: ‘Hoe spannend kan je het maken?’

Vorig seizoen ging het voor de dames van Pinoké tijdens de nacompetitie mis in de laatste wedstrijd tegen Rotterdam. Afgelopen zondag stonden beide ploegen in Topsportcentrum Rotterdam opnieuw tegenover elkaar in de laatste en beslissende wedstrijd om promotie naar de Hoofdklasse. De 2-2 eindstand was voor Pinoké voldoende voor promotie naar het hoogste niveau.

Meer Video's »