Jorge Nolte (Qui Vive) vertrekt naar Bloemendaal

Aan het einde van dit seizoen vertrekt Technisch Directeur Jorge Nolte na drie seizoenen bij hockeyvereniging Qui Vive. Vanaf volgend seizoen is hij benoemd in een soortgelijke functie bij HC Bloemendaal. Sinds 1 juli 2011 werkt hij al, naast zijn werkzaamheden bij Qui Vive, bij Bloemendaal als Trainer/Coach van dames 1.

Sinds zijn komst bij Qui Vive is er hockeytechnisch en organisatorisch binnen de club veel naar tevredenheid veranderd. Hij ging uit van een beleidsvoering op langere termijn voor zowel de prestatie- als de breedtesport.

Het hoofdbestuur betreurt zijn vertrek maar respecteert zijn keuze om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. De procedure m.b.t. zijn opvolger zal spoedig starten en het hoofdbestuur hoopt snel de naam van de nieuwe Technisch Directeur bekend te kunnen maken.

Persbericht Qui Vive

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Succes

De man is een wandelende succesfactor. Kijk naar resultaten Qui Vive heren en Bloemendaal dames. Goed voor Bloemendaal, jammer voor Qui Vive.

grapje

Succes,… dit is een grapje neem ik aan?

Frans

Een wandelende succes factor? De dames van Bloemendaal hebben nog niks gepresteerd de eerste seizoenshelft.. Laat staan dat hij de functie als TD kan overnemen!

Gijs

Fijn zo’n man die overal na een jaar weer weg gaat, eerst Alecto, dan Qui Vive en hoelang duurt het bij Bloemendaal? Succes er mee!

jvdb

Volgens mij een verstandige keuze van Bloemdaal.
In tegenstelling tot voorgangers Manenschijn, Morees, smolenaars en verkerk. Is hij niet alleen een goede trainer maar ook een organisator. En dat heeft die club wel echt nodig.

Erik

Jorge, heel veel succes.

DAVDD

Zo jammer altijd die negatieve reacties meteen weer maar wat hebben deze mensen zelf gepresteerd?

jvdb

@Kennis
Inderdaad ben ik geen bl’daal insider.
Wel heb ik gezien dat Nolte bij zowel Amsterdam, Alecto als Qui Vive als technisch coordinator de zaken goed en helder heeft neergezet. Een basis voor de lange termijn.

Daarbij dacht ik dat hij ook een Bloemendaler was.

Henk

Succes de tijd zal ons leren hoe het uitpakt:)

Maar zag hierboven Verkerk en Maneschijn niet als succes?

Verkerk is een KONING

kennis

@jvdb
we zullen zien…ben het niet met je eens dat hij het bij Amsterdam en Alecto goed gedaan heeft…
Volgens insiders daar een hoop rotzooi….Maar zo kijkt elk persoon natuurlijk tegen situaties aan…en werken mensen volgens verschillende denkbeelden.
Misschien passen de denkbeeld van Jorge Nolte wel heel goed binnen de club…
Ik kan het me alleen niet voorstellen..dus hopen op het beste!
groet.

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.