Voorspellingen 11 maart Promotiepoule Overgangsklasse vrouwen

Kampioenspoule dames OVK


HGC-De Terriërs

HGC speelde vorige week op bezoek bij Nijmegen een uitstekende eerste helft, maar zakte in het tweede bedrijf door het ijs. Uiteindelijk verloren de Gazellen met 3-1, waardoor het nu op de vijfde plaats staat. Ook de Terriërs verloren. Push was duidelijk een maatje te groot (1-4). Beide teams staan op vijf punten en ook zondag blijken de teams gelijkwaardig.

Voorspelling:1-1

Victoria-Nijmegen

Victoria verloor in de slotminuut van Were Di en nam daardoor de rode lantaarn over van de Tilburgsen. Nijmegen deed goede zaken door concurrent HGC te verslaan. De formatie van coach Rob Haantjes nam ook de koppositie over.  Op die plek wil het graag blijven staan en dus moet er in Kralingen gewonnen worden. Dat lukt, zij het met pijn en moeite.

Voorspelling:0-1

HIC-Push

HIC werd vorig weekend door QZ met beide benen op de grond gezet. In Amstelveen werd het 0-3 en dat betekent dat de ploeg van coach Gilles van Hesteren de koppositie moet afstaan aan Nijmegen. De winterstop lijkt Push goed te hebben gedaan. De Brabantsen schoten namelijk uit de startblokken en wonnen met liefst 1-4 bij de Terriërs. Op bezoek bij HIC zet het deze lijn keurig door.

Voorspelling:2-3

QZ-Were Di

QZ won knap met 0-3 bij koploper HIC en zou wel eens de verrassing kunnen worden van de tweede seizoenshelft. De Nijmeegse ploeg staat nu op zes punten en dat zijn er drie minder dan Push, dat op plek drie staat. Were Di boekte zondag de eerste zege in de kampioenspoule. Victoria werd in de slotfase aan de kant gezet, waardoor het de aansluiting bij de middenmoot gevonden heeft. Komende zondag kunnen de groenhemden geen nieuwe punten aan het totaal toevoegen.

Voorspelling:2-1

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.