Voorspellingen OVK vrouwen zondag 4 maart

Kampioenspoule

Nijmegen-HGC

Nijmegen ging zeer behoorlijk van start in de kampioenspoule. Het team van coach Rob Haantjes vergaarde uit de eerste vier wedstrijden zeven punten en staat daarmee tweede in de rangschikking. HGC heeft twee punten minder en draait dus ook keurig mee. Een zeer interessant duel dus in de keizerstad, waarin de thuisploeg de overwinning binnen boord houdt.

Voorspelling: 3-1

HIC-QZ

HIC ging verrassend als nummer één de winterstop in. De Amsterdammers hebben twee punten meer dan achtervolger Nijmegen en hopen zo lang mogelijk te blijven staan waar ze nu staan. QZ speelde drie van de vier wedstrijden gelijk en is terug te vinden op de zesde plaats. HIC wint weer en gaat dus door waar het gebleven was.

Voorspelling: 2-0

Were Di-Victoria

Een duel uit de kelder van de kampioenspoule. Were Di staat laatste en moest het in de eerste wedstrijden doen met slechts twee gelijke spelen. Hopelijk heeft de trip naar Valencia er voor gezorgd dat alle neuzen weer in dezelfde richting staan. Victoria heeft een puntje meer dan de Brabantsen. Voor de ploeg van coach Karlijn Petri was plaatsing voor deze poule al een prijs op zich en een slecht figuur slaat het zeker niet. In Tilburg kan het de tweede nederlaag echter niet voorkomen.

Voorspelling:2-1

De Terriers-Push

De Terriërs draaiden een mooi zaalseizoen en willen op dezelfde voet verder gaan op het veld. De formatie uit Heillo heeft vijf punten en draait volop mee in de top. Datzelfde geldt voor de tegenstander van komende zondag. Push heeft namelijk een puntje meer en staat derde. In de winterstop werd overigens bekend dat de club na twee jaar afscheid neemt van coach Maarten Hull. Komend weekend geeft dat in ieder geval geen positieve impulsen.

Voorspelling:3-0

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.