HGC wint van Bloemendaal en verzekert zich van derde wedstrijd

HGC heeft zaterdag de hoop op hoofdklassehockey leven gehouden. De Gazellen wonnen dankzij een laat doelpunt van Gaelle Kramer van Bloemendaal en slepen een beslissingswedstrijd uit het vuur.

15 Gaelle Kramer 10-11 trim_ir_0

Gaelle Kramer

Een week eerder had de formatie uit Wassenaar nog niks in te brengen tegen de Mussen. Van dit overwicht was zaterdag geen sprake. De ploegen hielden elkaar goed in evenwicht, al resulteerde dit niet in grote mogelijkheden.

Bloemendaal, in de vorige ontmoeting liefst zes keer trefzeker, verzuimde echt gevaarlijk te worden. Zes minuten voor tijd werd Kramer matchwinnaar door het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. Zondag gaan de ploegen op herhaling om uit te maken welke van de twee volgend seizoen hoofdklasse speelt.