Hockeysters HDM boeken tweede overwinning

Zondagmiddag hebben de hockeysters van HDM hun tweede overwinning van het seizoen geboekt. Op eigen veld werd het 3-1 voor de formatie van coach Herman Kruis.

Kampong startte goed en kwam na drie minuten op een 0-1 voorsprong met een fraaie backhand van Marlies Verbruggen. Maar HDM herpakte zich goed en maakte al snel 1-1 via Maike Stöckel. Nog in de eerste helft werd eerst een terechte strafbal aan HDM onthouden en even later een onterechte strafbal toegekend. Daaruit maakte Pien van Nes de 2-1.

De tweede helft was voor HDM, dat feller speelde. Kampong kreeg goede kansen, maar wist die niet in doelpunten om te zetten. In de laatste minuten besliste HDM via Mascha Kimman de wedstrijd met een 3-1 stand.

HDM staat met negen punten nog steeds één-na-laatste, maar ziet door de winst het gat met concurrenten Rotterdam en Pinoké, die zondag beiden verloren, kleiner worden. De ploeg uit Utrecht staat met 12 punten op een achtste plaats.

Bron: Persbericht Kampong

Reacties

Voor een profiel plaatje ga naar http://nl.gravatar.com/

hdm’er

Wat een waanzinnig belangrijke overwinning voor hdm! In één keer weer volledige aansluiting met de nummer 8, 9 en 10, terwijl KZ nu echt wel héél erg ver achter ligt. Wordt spannend om de play-down plaatsen.

Reactie op 21/11/2011 om 12:20 uur

lynn

En de overwinning was zeer verdiend ook nog eens!

Reactie op 21/11/2011 om 12:23 uur

U kunt niet meer reageren op dit bericht.