Bewaar al jullie verhalen van het afgelopen seizoen - Hoofdklasse Hockey Nederland

Bewaar al jullie verhalen van het afgelopen seizoen

Het Hockeyboek (cover)

Het hockeyseizoen van 2012-2013 loopt al weer ten einde. Om alle hockeyers van Nederland het seizoen in stijl af te laten sluiten, lanceert Belmondo.nl Het Hockeyboek. Hiermee maak je samen met je hele hockeyteam een verzamelboek van jullie mooiste herinneringen van het afgelopen seizoen en leer je je teamgenoten nóg beter kennen.

Terugblikken
Het einde van het seizoen is een goed moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Bijna 239.000 KNHB-leden waren dit seizoen op of rond de hockeyvelden te vinden. Samen met hun teamgenoten deelden zij daar lief en leed. Prachtige doelpunten, spierpijn en blauwe plekken, grappen en zwaarbevochten overwinningen, kortom: herinneringen om te bewaren. Met Het Hockeyboek herbeleef je alle hoogte- en dieptepunten van het seizoen. Maar je werpt ook alvast een blik op de toekomst van het team, en bedenkt wat je allemaal nog samen wilt doen.Hockeyspread

Samen maken
Op Belmondo.nl werkt elk teamlid aan een eigen hoofdstuk in Het Hockeyboek. De website helpt je aan de hand van voorgedrukte vragen je verhaal te vertellen. Met vragen als ‘Wat was het mooiste doelpunt van het seizoen?’ en ‘Wat was onze beste wedstrijd?’ zie je niets over het hoofd. Daarnaast kun je zo veel spelers of begeleiders toevoegen als je wilt. Zo maak je samen met de hele ploeg een verzamelboek van alle persoonlijke herinneringen, verhalen en foto’s.

Als cadeau of voor het team zelf
Het Hockeyboek is ideaal om met het team als bedankje cadeau te doen aan trainers, vrijwilligers of vertrekkende teamleden. Maar je kunt het bewaarboek ook gewoon maken als mooie seizoensafsluiting met je teamgenoten. Het boek is zowel geschikt voor junioren als senioren.

Hoofdklassehockey.nl mag drie waardebonnen van €25,- weggeven. Surf naar onze Facebookpagina en geef antwoord op de vraag “Wie is de beste hockey(st)er aller tijden?”. Onder de reacties verloten Hoofdklassehockey.nl en Belmondo drie waardebonnen. Klik hier om naar de Facebookpagina te gaan.

Kijk op https://www.belmondo.nl/hockeyboek.html voor meer informatie naar het boek.

Reageer