Gogrip Hockey Academy ook van start bij MHC Bommelerwaard in Zaltbommel - Hoofdklasse Hockey Nederland

Gogrip Hockey Academy ook van start bij MHC Bommelerwaard in Zaltbommel

gogrip

 

Gogrip Academy

Op de velden van de MHC Bommelerwaard gaat maandag 03 juni de Gogrip Academy van start. Speciaal voor hockeyspelers en -keepers die beter, sneller en fitter willen worden. Maar ook voor kinderen die op een leuke manier willen kennismaken met hockey.

De Gogrip academy is bedoeld voor spelers van 5 t/m 14 jaar. Bovendien is er een speciaal programma voor keepers van alle leeftijden, dus ook volwassenen. “Beweging en techniek zijn belangrijke onderdelen van het hockey”, aldus initiatiefnemer Martijn Verkerk. “Bij onze academy leren we spelers en keepers dan ook beter bewegen, bijvoorbeeld door middel van loopscholing. Daarnaast leren ze de nieuwste technieken. Maar wat het allerbelangrijkst is: plezier! Onze trainingen zijn naast leerzaam vooral ook leuk.”

Gratis try-outs

Op woensdag 01 mei en vrijdag 03 mei, tussen 15.00 en 19.00 kunnen belangstellenden op de velden van de MHC Bommelerwaard in Zaltbommel kennismaken met de academy. “Aan deze try-outs zijn geen kosten verbonden. Wel vragen we deelnemers om zich vooraf in te schrijven via onze site www.gogrip.nl”, aldus Verkerk, die bij meerdere overgangsklasse- en hoofdklasseclubs een succesvolle jeugdopleiding heeft opgezet.

Strippenkaart

Bevalt de kennismaking? Dan kunnen spelers en keepers vanaf maandag 3 juni meedoen aan de trainingen. “Voor € 47,50 kun je een strippenkaart kopen voor vijf trainingen. Ons programma loopt tot de zomervakantie en de Gogrip strippenkaart dient binnen de gestelde periode opgenomen te worden”, licht Verkerk toe. “

En hoe goed je kunt hockeyen maakt niet uit. Of je in de C1 of de E5 zit; iedereen is welkom. Ook als je (nog) niet op hockey zit. Bijvoorbeeld als je op een wachtlijst staat. Een mooie manier om te kijken of hockey een sport is voor jou!”

Het is geen verplichting!

Maar mocht je het interessant vinden dan zou Gogrip een like op facebook erg waarderen! Check de agenda voor de data en tijden & graag tot ziens op een van de Gogrip sessies.

Kijk voor meer informatie op www.gogrip.nl.

Reageer