Laren Dames 1 on Tour: Clinic op AHC Velp

De voltallige selectie van Laren Dames 1 zal gedurende het seizoen 2016-2017 enkele uitgebreide clinics verzorgen door het land. De eerste clinic is op vrijdag 28 oktober van 14.30 uur tot 18.30 uur op AHC Velp.

Dit is jouw kans om een hele bijzondere hockeymiddag te beleven met internationals, jeugd internationals en een heleboel toptalenten. Jeugdleden van E t/m A-leeftijd en alle clubs zijn welkom dus wees er snel bij.

Inschrijven

Deze onvergetelijke middag kunnen kinderen meemaken voor slechts 50 euro per kind. Voor meer informatie kan men terecht op de Facebookpagina van ‘Laren Dames’. Inschrijven kan via www.larenhockeyshop.nl.

Het wordt een geweldige middag waarin je skills kan verbeteren, op het veld kan staan met internationals en in een mini-persconferentie ze het hemd van hun lijf kunt vragen.

We hebben een heel gaaf programma voor je samengesteld met:

• een clinic van 1,5 uur voor alle kinderen uit de E t/m A jeugd

• een persconferentie, waarin jij de vragen stelt!

• een demotraining van alle toppers van Laren Dames 1

• ranja en fruit terwijl je luistert naar mooie verhalen over het WK en de Olympische spelen

• een loterij waarin je de stick van Naomi kunt winnen, een officieel wedstrijdshirt of een van de vele andere mooie prijzen van de speelsters van Laren Dames 1

• en uiteraard kun je handtekeningen verzamelen, op de foto met jouw helden en een selfie maken met bijvoorbeeld de zilveren Olympische medaille uit Rio

De selectie van Laren Dames 1 bestaat uit de volgende speelsters:

Internationals: Naomi van As, Joyce Sombroek, Laurien Leurink, Stephanie de Groof.

(Voormalig) Jeugdinternationals: Lisanne de Lange, Lieke van Wijk, Macey de Ruiter, Fabienne Roosen, Maxime Kerstholt, Elin van Erk, Sophie Goorhuis, Sophie Schlattmann, Manouk Visscher, Jet de Graeff en Juliette Hentenaar.

Hoofdklassespeelsters: Florine van Grimbergen, Sierou Frankema, Fleur Kok, Anouk Stam, Dirkje Reuver, Florien Marcussen, Malou Mol.

Clinic Laren Dames 1

Reageer

Contact Us