Video: Pieter vd Hoogenband interviewt van As over haar weg naar het WK

Zwemmer Pieter van den Hoogenband interviewt Naomi van As over haar weg naar het WK hockey in Den Haag. In een openhartig gesprek delen de Lotto-ambassadeurs hun passie voor sport en praten ze over het omgaan met tegenslagen.

Het is vallen en opstaan. Van As spreekt in dit video-interview over haar kruisbandblessure, opgelopen in de play-offs met haar club Laren in mei 2013, over de lange periode van revalideren en haar verwachtingen voor het Rabobank Hockey World Cup 2014. Maar ook over haar angst om weer te vallen en haar uitdrukkelijke wens alleen op haar oude niveau terug te willen komen in het Nederlands dameshockeyelftal

Voormalig topzwemmer en interviewer Pieter van den Hoogenband heeft een passie voor het vertellen en delen van mooie  en inspirerende verhalen uit de sport. Van den Hoogenband: “Sport is zo’n mooie metafoor voor het leven. Ik wil iets doen met mijn eigen ervaringen als topsporter en die van andere topsporters. Om meer van elkaar te leren en vaker met elkaar in dialoog te gaan en kennis te delen. We hoeven echt niet allemaal het wiel opnieuw uit te vinden.”

Bekijk hieronder het filmpje.

Comments (2)

  1. leuk filmpje maar is het reëel om te denken dat Naomi er met het WK bij is?
    hoe zit het met vorm is King?

  2. Nou het lijkt me duidelijk he, ik zou altijd voor Naomi kiezen ipv een aantal jonge meiden zonder enige ervaring. Naomi is een topper die altijd uit het niets voor gevaar kan zorgen. Een Naomi op 70% is nog altijd beter dan die nieuwe jonge meiden. Naomi is erbij, ik weet het zeker! En terecht ook! Afgelopen maanden hard gewerkt om terug te komen, ze hoort er gewoon bij!

Reageer