Win een Zanussi Teamwash voor na je wedstrijd!

Voor alle teams is de hockeycompetitie sinds enkele weken weer in volle gang. Goed nieuws, al moet je niet denken aan die stinkende was die na iedere training en wedstrijd gedaan moet worden. Gelukkig is er hulp onderweg! Met een beetje geluk komt wasmachineproducent Zanussi namelijk bij jouw hockeyclub langs om jullie teamwash te doen!

{09}Zanussi_doet_de_teamwashZanussi begrijpt dat je na de wedstrijd liever met je team een drankje doet en niet meer wil denken aan die bezweten hockeyoutfit die in elkaar gepropt onderin je sporttas ligt. Toch moet de gedragen sportkleding voor het weekend erop weer gewassen worden. Zanussi maakt XXL wasmachines waar veel meer in past dan je gewend bent van je standaard wasmachine en zou graag deze ‘last’ van je wegnemen. Het Zanussiteam komt daarom in de maanden september en oktober verschillende sportteams helpen met de grote berg was na de wedstrijd.

Om kans te maken op de Zanussi teamwash geef je jouw team en wedstrijd vanaf nu op via de website en wie weet zorgt het Zanussi team in september of oktober op jouw club voor schone tenues/sport-outfits!

En daar houdt het niet op.. Je maakt tegelijkertijd ook kans op een spectaculaire TD!

Hoe meer club- en teamgenoten aan de actie meedoen, hoe groter de kans is dat je, naast de teamwash, een spectaculair feest voor jouw gehele hockeyclub wint. Zanussi zal tijdens deze ‘Clubtakeover‘ onder meer de DJ en lekkere hapjes verzorgen. Een goed begin van het nieuwe seizoen, dus geef jouw team op!

Aanmelden kan hier!

Reageer