Afscheidswoord hoofdredactrice Lisette Schmidt

Eind oktober 2010 ging de totaal vernieuwde website van Hoofdklassehockey.nl -na enige tijd op zwart te zijn geweest- dan eindelijk online. Ook de redactie werd nieuw leven ingeblazen. Oprichter en bedenker Sascha Tamarinof gaf na tien jaar van bloed, zweet en tranen de regie uit handen, aan mij. Spannend, nieuw, maar vooral leerzaam!

Na ruim een jaar de redactie in mijn eentje draaiende te hebben gehouden, is voor mij de tijd aangebroken om mijn droom te verwezenlijken en te verhuizen naar Rio de Janeiro. Hierbij draag ik dan ook officieel al mijn werkzaamheden over aan mijn opvolger, Bas Brinkmann.

Voor de meesten was de compleet gepimpte site toch wel even wennen. Maar ik ben van mening dat -ook gebaseerd op de verhalen van buitenaf- de ‘nieuwe’ site inmiddels, mede door zijn onafhankelijkheid en de nieuwe tools, zoals de poll en het forum, een toegevoegde waarde is geworden in de Nederlandse en buitenlandse hockeywereld.

Ik heb mijn functie als hoofdredactrice altijd met volle overgave en veel plezier gedaan en vertrek dan ook met gemengde gevoelens richting Zuid-Amerika.

Ik wil hierbij iedereen heel erg bedanken voor alle hulp, feedback, tips, informatie, steun, complimenten en kritische noten (op onder andere het forum) en Bas erg veel succes en werkplezier toewensen.

Lisette Schmidt

Tekst:
Lisette Schmidt
Categorie:
Tags:

  Reacties

  Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

  sascha Tamarinof

  Lisette, bedankt voor je inzet, het ga je goed, veel geluk toegewenst

  Sascha

  niels

  Dank je wel Lisette, je bent een kanjer!

  Jan Lelieveldt

  Lisette,

  Bedankt voor de samenwerking en veel plezier in RIO

  Bas

  Beste Lisette,
  Veel geluk,liefde en gezondheid in Rio en dank voor je steun!

  Groet,

  Bas Brinkmann

  PS tot de 22e of eerder!

  Amsterdammer

  Lisette,
  Een dag zonder Hoofdklassehockey.nl is een dag zonder hockey info.
  Goed gedaan en Bas: veel succes op Hollands
  ‘s enige echte hockeysite!
  Amsterdammer

  Je kunt niet meer reageren op dit bericht.