Afscheid bij HDM: Laatste wedstrijd voor Dicke, Demi en Dominique - Hoofdklasse Hockey Nederland

Afscheid bij HDM: Laatste wedstrijd voor Dicke, Demi en Dominique

 

Aanstaande zondag staan Pien Dicke, Demi Lefranc en Dominique de Vries voor het laatst namens hdm-D1 op het veld. Dames 1 speelt zondag om 12.10 uur de afsluitende wedstrijd van het seizoen in Amsterdam tegen Hurley D1. Bij winst kunnen de vrouwen als achtste of, afhankelijk van het resultaat van Pinoké, als zevende eindigen in de Livera Hoofdklasse.

Pien Dicke speelt vanaf komend seizoen in het rood-blauw van SCHC. De jonge speelster heeft een contract voor 2 jaar getekend bij de club uit Bilthoven. De speelster van Jong Oranje komt bij SCHC enkele vrouwen tegen die voor het Nederlands team uitkomen.

Demi Lefranc (tevens coach van MD1) is bijna afgestudeerd en gaat komend jaar reizend de wereld over. Dominique de Vries daarentegen gaat zich in Madrid vestigen om daar te studeren.

Ook is de wedstrijd tegen Hurley de laatste voor interim-coach Marieke van Doorn die na dit seizoen het stokje overgeeft aan Ivar Knötschke. De trainer/coach krijgt vanaf komend seizoen de leiding over dames 1 met wie hij dit seizoen landskampioen in de zaal werd.

Bron: website HDM

Kijk hier voor meer transfernieuws

Reageer