Alexander Cox tekent voor nog twee jaar bij de heren van Kampong

Alexander Cox heeft zijn contract met twee jaar verlengd als trainer/coach van Heren 1. Hij blijft ook lid van het Kampong Technisch Platform. De afgelopen zeven seizoenen behaalde Heren 1 onder zijn leiding elke keer de play-offs, een bijzondere prestatie. Woensdag is eerste play-offs wedstrijd en gaat Heren 1 de strijd aan om de landstitel te verdedigen. 
Alexander Cox: “Ik ben er trots op dat ik de komende jaren verbonden blijf aan Kampong en het huidige, talentvolle team. Kampongs visie en beleid maken dat Heren 1 ook de komende jaren om de prijzen kan meestrijden. Dat geeft mij veel vertrouwen voor een mooie toekomst van Kampong.”
Paul van den Putten, bestuurslid tophockey: ‘Het hoeft geen betoog dat we bijzonder content zijn met Aal als trainer/coach en we hem graag aan ons blijven binden. We zijn zeer onder de indruk van zijn professionaliteit en gedrevenheid en zijn tactisch en strategisch talent. Zo is Aal altijd scherp op zijn eigen groei en ontwikkeling. Dat brengt hij over op zijn team. Hij is een fantastische opleider en heeft met attractief hockey veel positieve reuring gebracht in onze vereniging. Uiteraard zijn de resultaten allesbevestigend met een EHL- en twee landstitels. Ik vind het een ongelooflijk feestelijk moment dat Aal en Kampong besloten hebben verder met elkaar te gaan.”
Foto: Kampong Hockey

Reageer

Contact Us