Alexander Cox verlengt bij de mannen van Kampong

Kampong en Alexander Cox hebben het contract van de herenhoofdcoach verlengd met twee jaar. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de Utrechters. Cox, ook assistent-bondscoach bij de mannen, en Kampong plaatsten zich in al die jaren voor de play-offs.

Kampong Schaerweijde MdW Cox
(c) Maurice de Wert

‘Na drie seizoenen teken ik graag voor nog twee seizoenen bij Kampong. De samenwerking met de club is zeer prettig. De spelersgroep is talentvol en heeft klasse. Samen delen we dezelfde ambitie: spelen in de nationale top en strijden om de landstitel’, reageert Cox op zijn contractverlenging.

Dennis de Breij, bestuurslid Tophockey bij Kampong zegt het volgende over de overeenkomst. ‘We zijn verheugd om met Alexander door te kunnen gaan als coach van ons eerste herenteam. Hij heeft ons al veel gebracht. Het team en de talenten ontwikkelen zich nog altijd en ons eerste herenteam doet inmiddels structureel mee in de play-offs en de strijd om de landstitel. Daarbij is er een goede wisselwerking tussen Heren 1 en de club – met name de jeugd – waaraan Alexander als hoofdcoach professioneel en met enthousiasme bijdraagt.’

Reageer