Alexander Cox verlengt contract bij Kampong

Alexander Cox heeft zijn contract bij Kampong met twee jaar verlengd. Zijn huidige contract zou in de zomer van 2017 aflopen. Met de nieuwe overeenkomst blijft Cox tot media 2019 verbonden aan de Utrechtse club.

De oefenmeester, die bezig is aan zijn vijfde seizoen, volgde in 2012 Michiel van der Struijk op en bereikte de afgelopen vier jaar iedere keer de play-offs met de Utrechtse ploeg. Afgelopen seizoen won Kampong onder zijn leiding de EHL na winst in de finale op Amsterdam.

Erkenning

“Het is een erkenning vanuit de vereniging voor de prestaties van de afgelopen jaren en de ambities voor de toekomst”, zegt Cox over de contractverlenging op de website van de club. “De samenwerking met het team en met de vereniging is zeer prettig. Daarnaast zorgt de komst van het nieuw clubhuis en een nieuw hoofdveld voor fantastische tophockeyfaciliteiten. Dat zijn tevens goede voorwaarden om onze tophockeyambities te helpen realiseren: met Heren 1 spelen in de nationale top en meestrijden om de landstitel en de EHL-titel.”

Ook Paul van den Putten, bestuurslid Tophockey bij Kampong, is verheugd over het langer aanblijven van de coach. “We hebben met Alexander een absolute topcoach in huis. Alexander heeft Heren 1 de afgelopen jaren dankzij zijn ambitie, professionaliteit en toewijding teruggebracht naar de top. Ook heeft Alexander laten zien dat onze jeugdtalenten succesvol doorstromen naar Heren 1 en zich onder zijn leiding goed doorontwikkelen. Met deze tussentijdse contractverlenging bieden we continuïteit aan de spelersgroep over de ambities die we met Heren 1 hebben.”

Comments (1)

  1. Meneertje Cox zal wel balen, haha

Reageer

Contact Us