Almere komt met opmerkelijke transfers - Hoofdklasse Hockey Nederland

Almere komt met opmerkelijke transfers

Het zijn bijzondere tijden voor Almere. Financieel gezien heeft de club een pas op de plaats moeten maken om gezond te blijven en is er een sterke behoefte om een nieuwe richting in de slaan. De club blijft onverminderd de ambitie hebben om op het hoogste niveau te spelen, met zoveel mogelijk spelers uit eigen jeugd. 

Opmerkelijk genoeg is Almere we creatief aan de haal gegaan om de spelersgroep te versterken met spelers van buitenaf. Zo kan Almere de huidige spelersgroep voorzien van een kwaliteitsinjectie, om hun sportieve ambities waar te maken binnen een gezonde vereniging.

Nieuwe Spelers Almere

Naast de eerdergenoemde terugkomst van Manuel Verga & de overgekomen Joep Troost (Qui Vive) zullen ook Lukas Plochy, Tanasa Perez Vazquez, Daniel Beriggo en Ryan Julius aan de selectie worden toegevoegd.

De Tsjech Lukas Plochy, speelde afgelopen seizoen voor Hamburger Polo Club en heeft de ambitie om op het hoogste niveau van de wereld te spelen. Hij zal tevens in Almere aan de slag gaan als personal trainer.

Tanausú Perez Vazquez, speelde het afgelopen jaar bij Royal Uccle en heeft daarvoor 4 jaar met Royal Herakles in de Belgische competitie gespeeld. Met Herakles behaalde de Spanjaard de halve finale van de EHL. Hij gaat zich nu vestigen in Nederland en een maatschappelijke carrière opbouwen. Hij is bekend met het DNA van de Almeerse door de jarenlange betrokkenheid van zijn vriendin aan onze club.

Daniel Beriggo, un pequeño suelto en Holande, zo luidt het persbericht in Chili. Hij is een getalenteerde speler van Los Diablos Jr. en de PWCC en gaat studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Daniel is heel duidelijk: “Ik heb altijd op het best mogelijke niveau willen spelen en op dit moment is Europa de plek daarvoor”.

Ryan Julius is een Zuid-Afrikaans international. In de winter heeft een deel van de groep kennis met hem gemaakt na het spelen van een vriendschappelijke wedstrijd in Zuid-Afrika, waar Ryan een van de uitblinkers was. Ryan strijdt dit jaar voor een plek in de Olympische ploeg van zijn land. Daarnaast gaat Ryan zich inzetten voor de jeugdopleiding van de Almeerse.

De nieuwe selectie biedt een goede basis om verder te bouwen aan een vernieuwd Heren 1. Binnenkort volgt er meer berichtgeving over de verdere invulling van de staf en spelers.

Bron: www.almeerse.nl

Reageer