Amsterdam in doelpuntrijk duel langs Den Bosch - Hoofdklasse Hockey Nederland

Amsterdam in doelpuntrijk duel langs Den Bosch

De hockeymannen van Amsterdam zijn het seizoen goed gestart. In het eigen Wagener Stadion werd met 6-4 gewonnen van Den Bosch.

Door middel van een verrassingsoffensief probeerde Den Bosch Amsterdam direct onder druk te zetten. Dat lukte in eerste instantie, want binnen zeven minuten kwamen de Brabanders op een 2-1 voorsprong door doelpunten van Rob Reckers en Bas Campbell.

Maar de landskampioen stelde daarna snel orde op zaken en maakte voor rust nog vier goals via Taeke Taekema, Valentin Verga, Kristiaan Timman en Don Prins (foto). De verdediging van beide ploegen liet te wensen over. Den Bosch leek nog succesvol terug te komen, maar Amsterdam was uiteindelijk te sterk.

Matthijs Brouwer, Philip Thiadens (beiden Den Bosch), Floris Evers en nogmaals Don Prins (beiden Amsterdam) maakten de overige doelpunten.

Bron: RTV N-H

Comments (5)

  1. Waarom is eigenlijk de videosamenvatting niet uitgezonden?

  2. Goede vraag. Nos was wel aanwezig moeten we maar aan hun vragen. Hebben wel gefilmd als het goed is.

  3. ik ga er vanuit dat de dames wedstrijd, 5 – 1 verlies voor amsterdam was interessanter voor NOS dan amsterdam mannen?

  4. Ik denk t niet want al in het progammagids van de nos stond dat alleen de dames werd uitgezonden, maar wat ik dan niet snap is waarom zowel bij de vrouwen als mannen is gefilmd, en in t hockey nieuws stond dat t voor beide was!

  5. omdat je maar enkele minuten voor hockey op NOS krijgt. 2 wedstrijden in een paar minuten gaat niet. Waarom 2 opnemen? omdat als Amsterdam mannen hadden verloren van Den Bosch heren was het groter nieuws dan de dames wedstrijd.. zo moeilijk is het ook niet.

Reageer