Anouk Lambers wil hockeytalenten hulp bieden als lifecoach professional - Hoofdklasse Hockey Nederland

Anouk Lambers wil hockeytalenten hulp bieden als lifecoach professional

De 27-jarige Anouk Lambers start komend jaar alweer aan haar derde seizoen bij Pinoke. In het nieuwe seizoen hoopt zij samen met de steekneuzen weer zo hoog mogelijk te eindigen. Veel speelsters focussen zich gedurende hun hockey carrière meer op een maatschappelijke carrière. Zo ook Lambers. Een aantal weken geleden maakte ze kenbaar zich meer te willen focussen als beroepscoach. 

De middenveldster van Pinoke is een vaste waarde in het team van coach Daan Sabel. Het team eindigde vorig jaar op een knappe vijfde plaats en lijkt ook komend jaar weer goed voor de dag te komen. Pinoke kwam met een aantal versterkingen zoals de ervaren Lisanne de Lange die afkomstig is van Laren. Oud-Oranje international Kelly Jonker en Kampong-speelster Elsie Nix. Het team verloor daarentegen aanvoerster Dana Luijkx en Frederique Malefason. Het team lijkt hard op weg om nog beter te gaan presteren dan afgelopen jaar.

Lees het volledige artikel nu op Hockey International

Hoofdklassehockey is een samenwerking aangegaan met Hockey International. In de nieuwe samenwerking kunnen wij samen nu nog meer hockeyliefhebbers bereiken. Via ons online platform en het tijdschrift leest u de nieuwste ontwikkelingen in de Hoofdklasse hockey.  

Reageer