Arthur van Doren ook volgend seizoen bij Bloemendaal - Hoofdklasse Hockey Nederland
Rick Schrijvers van Zenden kijkt er naar uit om samen te mogen trainen met Belgisch International Arthur van Doren. Foto: Roel Ubels

Arthur van Doren ook volgend seizoen bij Bloemendaal

 

Arthur van Doren verlengt zijn verblijf bij Bloemendaal Heren 1. Met hem blijven natuurlijk vaste waarden als Glenn Schuurman, Floris Wortelboer en Florian Fuchs. Daarentegen hebben Mats de Groot en Oliver Polkamp aangegeven na dit seizoen te stoppen met tophockey om voorrang te geven aan hun maatschappelijke carrière.

Arthur van Doren werd de afgelopen twee jaar verkozen tot FIH Best Player of the World. Ook dit jaar is hij genomineerd, stem tot morgen 17 januari op hem (via de website van de FIH). Bloemendaal is blij en trots dat Arthur zo’n belangrijk en positief onderdeel is geworden van het team en dat hij zich thuis voelt bij de club.

Mats de Groot speelde 7 succesvolle seizoenen bij HC Bloemendaal. Tussen diverse internationals was hij jarenlang een vast, betrouwbaar en zeer gewaardeerd gezicht in de centrale verdediging. Oliver speelt sinds 2019 bij HC Bloemendaal.

Bestuurslid tophockey Pepijn Post: ‘Als de eerste officiële bal rolt in september gaan Flop en ik al nadenken en acties ondernemen voor het opvolgende seizoen: om aan de top te blijven is het steeds van belang om de groep bij elkaar te houden, maar ook steeds weer kwalitatief aan te vullen’.

Allereerst zijn we natuurlijk blij met de verlenging van Arthur, hij is de meest in het oog springende en gewilde speler van de wereld van het moment. We kijken natuurlijk ook verder: naar talentvolle versterkingen van buiten de club, maar we zijn ook actief bezig met de ontwikkeling van 4 talenten uit de huidige JA1. Ook dat geeft veel energie.

Dat Mats en Oliver een punt achter hun carrière zetten snappen en respecteren we natuurlijk. Met name Mats heeft een geweldige periode bij Bloemendaal meegemaakt, met Glenn en Roel is hij de langst spelende speler in de huidige groep. Mats is binnen en buiten het veld van onschatbare geweest. We kijken er naar uit met hem een kroon op het seizoen en zijn carrière te zetten in april en mei.’

Bron: Website HC Bloemendaal

 

Reageer