Australische internationals Gohdes en Zalewski naar Pinoké

Pinoké kan zich verheugen op de komst van de Australische internationals Matt Gohdes en Aran Zalewski. Het duo moet zorgen voor een betere balans in de jonge, maar talentvolle selectie van de Steekneuzen.

‘Het gebeurt niet iedere dag dat we bij Pinoké twee wereldkampioenen mogen verwelkomen’, aldus Michiel Hilders, commissaris Tophockey bij Pinoké. ‘Door het aantrekken van internationale topspelers bieden we ons eigen talent perspectief op verdere groei en winst’, voegt bestuurslid Tophockey Robert Hartog toe.

Komst en vertrek

De 25-jarige aanvaller Gohdes en de 24-jarige middenvelder Zalewski zullen zich na de Olympische Spelen in Rio de Janeiro bij Pinoké voegen. Tegenover de komst van de twee Australiërs staat het vertrek van Jonas Swiatek en Philip Engelkens. Beide spelers kwamen vorig jaar van respectievelijk Uhlenhorster HC en Schaerweijde naar Pinoké.

Aran Zalewski
Aran Zalewski
Matt Gohdes
Matt Gohdes

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor een volledig transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017.

Comments (7)

 1. Steekneus

  Logische stap van Pinoke. Na het stoppen van Mahieu, Bomans, Hoying en het vertrek van Justin Reid Ross hebben ze het geprobeerd met eigen jeugd en weinig ervaren (buitenlandse) spelers. Er staat een enorm talentvol team, maar mist duidelijk ervaring. Het blijft helaas een kansloze missie om NL topspelers ervaring naar Pinoke te krijgen, dus toch maar even over de grens gekeken. Nu alleen nog een betrouwbare sluitpost (die wat corners stopt) en een goede cornerman en kunnen ze wellicht weer eens wat naar boven kijken.

 2. Dat zijn ook zeer zeker niet de minste spelers. Hoop alleen wel dat ze daadwerkelijk iets toevoegen en hier niet gaan “uitrusten” van Rio.

 3. Australiers

  Veel Australiers volgend seizoen, iemand die weet heft of de 3 australiers bij Den Bosch al bevestigd zijn?

 4. Tot op heden is alleen Kieran Govers bevestigd. Welke andere twee zouden er mogelijk komen?

 5. Toch raar om te zien dat de reacties die Bloemendaal krijgt bij het aantrekken van buitenlanders totaal anders zijn. Ik heb zelf geen echte club voorkeur maar het valt me wel op. Het aantal buitenlanders dat Pinoke en Den Bosch aankondigen is ook niet gering. Ook Oranje Rood trekt heel veel spelers aan uit binnnen en buitenland.
  Diezelfde mensen zullen vast weer heel veel op en aan te merken hebben, maar ik zie het verschil niet.

 6. Floppieenteun

  Prima aankopen van Pinoke. Ghodes is echt een topper. Vind bovenstaand verhaal achter het aantrekken van beide spelers ook wel getuigen van visie. Ben ook wel benieuwd naar de andere twee Australiërs van Den Bosch? Ben sowieso wel benieuwd wat veel spelers gaan doen. Fuerste, Ockenden, Knowles, Hauke, Kavanagh? En gaat Swann terug naar Bloemendaal?

 7. Australiers

  Ik denk Glenn Turner, van de 3de ken ik de naam niet

Reageer

Contact Us