Balk breekt duim, Bovendeert als vervanger mee naar HWL

De bondscoach van het Nederlands Elftal Heren, Max Caldas, heeft Roel Bovendeert (Bloemendaal) opgeroepen als vervanger van Lars Balk (Kampong) voor de finaleronde van de Hockey World League.

Op maandag 9 november 2015 brak Balk tijdens een judotraining met Oranje zijn linkerduim. De verwachte herstelperiode voor Balk bedraagt ongeveer zes weken. De Kampong-speler zou tijdens dat toernooi zijn officiële debuut maken voor het Nederlands elftal. Dat debuut moet door de blessure worden uitgesteld.

Hockey World League Final

De vierde en laatste ronde van de HWL vindt plaats van 27 november tot en met 6 december 2015 in Raipur, India. Nederland speelt in poule B, samen met Argentinië, Duitsland en India. De Nederlandse heren spelen hun eerste wedstrijd van het toernooi op 27 november 2015 om 16.00 uur tegen Duitsland. Klik hier voor het complete wedstrijdschema en de officiële toernooi informatie.

Comments (5)

  1. J. Van Hayken

    Ippon van Mink van der Weerden begreep ik.

  2. Dat is na Kellerman, Galema en Van der Horst slachtoffer 4 na een judotraining van Oranje. Niet echt professioneel en dat is een understatement.

  3. Niet echt handig nee. Daarnaast een spits voor een verdediger…?

  4. Eindelijk, Bovendeert! Werd tijd!

  5. Lekker empathisch Pipo. Dat je zo beperkt kunt denken…

Reageer