Binnenkort start bouw zaalhockeyhal HGC

HGC heeft de komende winter de beschikking over een eigen zaalhockeyhal. Dankzij de benodigde omgevingsvergunning van de gemeente Wassenaar en een subsidie van de gemeente Den Haag kan de club op 7 november beginnen met de bouw van de tijdelijke faciliteit.

Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van HGC in vervulling. Acht jaar lang heeft de club gepleit voor een zaalhockeyhal. De afgelopen vijf seizoenen kon er worden getraind in Hangar 1 op Valkenburg. Door de bouw van een nieuwe woonwijk kon HGC deze locatie niet meer huren.

Trainingen en competitie

De nieuwe faciliteit zal door de week gebruikt kunnen worden voor trainingen door de 65 zaalteams van HGC en in het weekeinde is de hal verhuurd aan de KNHB voor de zaalcompetitie.

De werkzaamheden starten dus op 7 november als de leverancier van de blaashal, Polyned, begint met het aanbrengen van de ankers in het veld. Daarna worden de twee tijdelijke vloeren van Royal Campen aangelegd. Rond 19 november moeten de werkzaamheden gereed zijn en wordt de zaalhockeyhal feestelijk geopend.

HGC Zaalhockeyhal

Reageer

Contact Us