Bloemendaal maakt zich op voor Rotterdam - Hoofdklasse Hockey Nederland

Bloemendaal maakt zich op voor Rotterdam

Rotterdam is de tegenstander van de hockeyers van Bloemendaal in de halve finale van de play-offs. Dat is de belangrijkste uitkomst van de laatste competitieronde waarin de regerend landskampioen gisteren de ongeslagen status van na de winterstop behield door Kampong met 3-2 te verslaan.

Aangezien de Rotterdammers onderuit gingen met 3-0 bij HGC is de formatie van coach Hans Streeder zaterdag de gastheer voor het eerste treffen uit een best-of-three-serie in de halve eindstrijd om de landstitel. Amsterdam en Oranje Zwart treffen elkaar in de andere halve finale aangezien zij zondag wel hun duels wisten te winnen. Dat gold ook voor Bloemendaal, al duurde het tot de slotminuut voor die zege kon worden binnengehaald dankzij een treffer van Rogier Hofman (foto). Ronald Brouwer (strafbal) en Olmer Meijer (strafcorner) maakten de andere Bloemendaalse doelpunten. Constantijn Jonker was goed voor de twee Utrechtse doelpunten.

Bron: Haarlems Dagblad

Comments (2)

  1. Speelde Teun de Nooijer tegen Kampong mee? Is hij fit voor de playoffs?

  2. ElPortero1

    Teun speelde niet mee tegen kampong, maar hij is er bij de playoffs gewoon bij! Thomas Boerma speelde trouwens ook niet mee. Hij is er ook gewoon weer bij zaterdag.

Reageer