Bloemendaal wint kraker van Roterdam - Hoofdklasse Hockey Nederland

Bloemendaal wint kraker van Roterdam

De heren van Bloemendaal zijn het seizoen uitstekend begonnen. Op ’t Kopje werd directe concurrent Rotterdam met 4-2 verslagen.
Bas Campbell opende de score en zette Rotterdam in de achtste minuut op 1-0. De voorsprong kon Rotterdam niet lang consolideren en twee minuten later maakt Roel Bovendeert de gelijkmaker (1-1). Pas ver in de tweede helft nam de wedstrijd een wending, door een treffer van Bloemendaal. Fergus Kavanagh wist het doel te vinden en zette het team van Bloemendaal op  een 2-1 voorsprong. Niet lang daarna trof ook Eby Kessing  doel  (3-1) en deed Rogier Hofman hetzelfde en zorgde voor een 4-1 stand. Rotterdam gaf niet op en wist een tweede goal te maken (4-2), maar die treffer mocht helaas niet baten.
Bloemendaal houdt de punten op ’t Kopje en kijkt met vertrouwen naar de volgende wedstrijd, uit bij Den Bosch.
 
 
 
 

Comments (3)

  1. Mooie overwinning van Bloemendaal, al kan het allemaal nog een stuk beter. Tot 18 minuten voor rust ging het redelijk gelijk op. Blaak stak in een supervorm, daar is veel mee gezegd. Bloemendaal speelde in een te traag tempo en was niet altijd scherp genoeg, kwestie van een nog niet voldoende ingespeeld team. Opvallend; Ciriello speelde een ijzersterke wedstrijd, zowel opbouwend als verdedigend. Kavanagh is een fantastische middenvelder. Swann speelde onwennig, maar opbouwend bij vlagen onnavolgbaar. Stockmann, Jenniskens, W.Jolie en Bovendeert haalden een ruime voldoende.

  2. Geen strafcorners voor Bloemendaal?

  3. Enkele strafcorners van Bloemendaal, waarvan er een knullig werd verprutst (stopfout). Nogmaals, Blaak stak in een supervorm. En 18 minuten voor rust moet 18 minuten voor tijd zijn.

Reageer