Bloemendaal zonder Dwyer langs SCHC - Hoofdklasse Hockey Nederland

Bloemendaal zonder Dwyer langs SCHC

Zonder grote problemen heeft Bloemendaal zondag de zegereeks voortgezet. Het op bezoek komende SCHC werd met 3-0 verslagen. De landskampioen trad aan zonder sterspeler Jamie Dwyer (foto) die woensdag geblesseerd raakte in het duel met HGC. Inmiddels is duidelijk dat de Australiër, die een contract had voor een jaar, niet meer in actie komt voor Bloemendaal.

Het brak de Bloemendalers niet op in het duel met de Bilthovenaren. Aanvoerder Teun de Nooijer opende al snel de score, nog voor rust gevolgd door een treffer uit een strafcorner van Olmer Meijer. Een snoeiharde backhand van voormalig SCHC-er Rogier Hofman was goed voor de derde treffer. Aangezien Oranje Zwart verloor van Laren is de voorsprong op de Brabanders nu vier punten.

Bron: Haarlems Dagblad

Comments (1)

  1. floppieenteun

    HC Bloemendaal presteert prima na de winterstop en onder Smolenaars (alles nog gewonnen). Nu al zeker van playoff´s, 4 wedstrijden voor het einde van de competitie, een knappe prestatie. Een overwinning op OZ, volgende week zondag, betekent een grote stap naar de 1e plaats in de competitie en deelname aan de EHL. HC Bloemendaal kan vrijuit hockeyen en OZ het spel wat laten maken. De Nooijer, Brouwer, Meijer, Bovendeert, Hofman en van Puffelen weten dan wel raad met de ruimte die ze krijgen. En anders hebben we die andere Meijer nog :-). Dwyer gaan ze vooral missen in de wedstrijden tegen OZ en Hamburg en eventueel in de resterende wedstrijden in de EHL. In de playoff´s zijn ze, normaal gesproken, ook zonder Dwyer sterker als OZ, Amsterdam en Rotterdam, helemaal met het thuisvoordeel van de 1e plaats.

Reageer