Bram Weers nieuwe aanwinst Voordaan - Hoofdklasse Hockey Nederland

Bram Weers nieuwe aanwinst Voordaan

De hockeyers van Voordaan hebben zich voor komend seizoen versterkt met Bram Weers. De 20-jarige aanvallende middenvelder komt over van Kampong, waar hij de afgelopen twee seizoenen deel uitmaakte van de selectie van heren 1.

De overstap naar Voordaan ziet Weers ondanks de degradatie van de Groenekanners niet als een stap terug. ‘Afgelopen seizoen bij Kampong kwam ik mede door een blessure minder aan spelen toe. Bij Voordaan hoop ik weer veel minuten te maken en zo het plezier in hockey terug te krijgen.’

Weers verwacht dat Voordaan komend seizoen meedraait in de top van de overgangsklasse. ‘We gaan spelen om de winst en daar kijk ik naar uit. Dat is toch een ander uitgangspunt dan spelen om degradatie onderin de hoofdklasse.’

Heel veel weet Weers nog niet van zijn nieuwe club: ‘Voordaan staat bekend als een kleine gezellige club, dat trekt mij. Daarnaast ken ik een al een paar jongens uit de selectie.’ Ook coach Marieke Dijkstra is geen onbekende voor de student aan het Johan Cruyff College.

Comments (14)

 1. Diederik

  Goede beslissing ! Voordaan is een leuke club met enthousiaste spelers in Heren 1 en een nieuwe gedreven coach (Marieke Dijkstra)waar jij nog veel van kan leren ? Veel succes. Een fan van Voordaan

 2. een aanwinst? Dat moet nog blijken he! voorlopig heeft deze jongen nog niets gepresteerd!

 3. Diederik

  @Bram, direct negatief uit de hoek komen,dat zijn precies de “fans” die een hockeyclub kan gebruiken ! Een woord van welkom was professioneler en aardiger geweest maar negatief reageren is veel gemakkelijker voor sommigen dan positief zijn !!Jammer voor die club die dit soort “fans” heeft.Waarschijnlijk sta jij ook zo in het leven, vandaar ??

 4. Diederik

  Oh ik vergat mijn handtekening :
  een positieve fan van Voordaan !!

 5. @diederik, leuk dat jij hem welkom heet heel mooi dat je dat als Voordaan fan doet, maar de feiten zijn toch gewoon dat deze jongen nog niks gepresteerd heeft.

 6. @diederik

  Weers kan niets behalve jakken en met hem krijg je papa cadeau.

 7. @diederik

  Waar heb jij het over man! Ga lekker in je voordaan shirt naar bed en ga lekker van weers dromen. Deze gozer heeft nog nooit iets gepresteerd en heeft een muil waar je niet goed van wordt! Waarschijnlijk van zijn vader gekregen! Hou toch om met je trieste berichten!

 8. Ach ach, twee seizoenen kampong H1……. Nog niet eens op de bank! Ik hoop dat het bij Voordaan wel gaat lukken. Voor Voordaan te hopen dat ze wat sterkere krachten binnenhalen.

 9. Diederik

  @Kees wat ben jij slecht geinformeerd !! Het eerste jaar scoorde Bram 2 maal in Heren 1 van Kampong, 1 keer minder dan het talent Thierry maar met veel minder speelminuten. Beter jouw huiswerk doen Lars,Bram en Kees wat zijn jullie een stelletje meer dan trieste Kampongers om op zo een laffe en onjuiste manier te reageren. Het tekent jullie wel !! Jullie moeten je wel heel “flink” en onmachtig voelen om zo te reageren?? Bij nog zo een reactie maak ik jullie Kampong namen bekend die ik inmiddels achterhaald heb!!

 10. @diederik,probeer even lekker volwassen te doen want man wat laat jij je kennen.Heel mooi dat jij blij bent met iemand die nog niks gepresteerd heeft.

 11. @Diederik, doe eens niet zo triest.

 12. @Diererik

  zet mijn naam lekker online! wel vervelend voor je dat iedereen dan zal bevestigen dat ik niets met die club te maken heb. zielig mannetje!

 13. matthijs

  Die jongen heeft het in 2 jaar gewoon net niet gered. Af en toe wat minuten gemaakt en heel soms goaltje meegepikt. Is dan toch een logisch keuze om naar een kleinere club in de buurt te gaan? En het is dan toch ook logisch dat hij nog niet zo veel heeft gepresteerd, staat aardig wat concurrentie voor hem.

 14. Wat is er toch aan de hand met dat Voordaan en jonge nieuwe spelers. Eerst een jaar lang gezeur over King, een keeper die niet kan keepen, en nu dit weer…

Reageer