Canadese olympiër kiest voor Schaerweijde

Na de Olympische Spelen vinden flink wat buitenlandse internationals hun weg naar de Nederlandse clubs. De Canadese olympiër Scott Tupper speelt komend seizoen voor Schaerweijde, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de Overgangsklasse.

De 29-jarige Tupper is captain van het Canadese team en heeft 236 caps op zijn naam staan. De verdediger beschikt over een gevaarlijke sleeppush. De afgelopen jaren speelde Tupper voor het Duitse UHC Hamburg en het Belgische RC Brussel en kroonde zich meerdere malen tot topscorer van internationale toernooien.

Selectie

Naast Tupper versterkte Schaerweijde zich de afgelopen weken ook met de Schotse international Hamish Imrie en de Nederlanders Jelle Phijffer, Coen Visser en Laurens Ashouwer. Uit de eigen opleiding sluiten Bas van Dedem, Jur van der Have en Mats Marree, die aan het einde van het vorig seizoen regelmatig meespeelden bij Heren 1, definitief aan bij het vaandelteam.

Comments (2)

  1. Waarom kiest Schaerweijde voor grauwe middelmaat? Die Tupper kan er helemaal niets van….Onbegrijpelijk dat clubs dit soort spelers niet gewoon uit de A1 halen of het 2e

  2. Dat noemen ze het Calimero effect. Niet kijken naar wat je wel hebt, maar vooral kijken naar wat anderen hebben en zeggen. Daar moet je wel tegen opboksen. Het valt ook niet mee om je hoofd boven water te houden met al die grote en goed gestructureerde topverenigingen om je heen.

Reageer

Contact Us