Casper Horn verkast naar Amsterdam

Casper Horn speelt komend seizoen voor Amsterdam. De afgelopen drie seizoenen speelde hij voor Schaerweijde, dat het nieuws op de Facebook-pagina bekendmaakte.

“Net als Ties Ceulemans van Kampong kreeg hij een schitterend aanbod. Van Amsterdam. Dat heeft hij aangenomen. Ook hem gaan we erg missen. Maar wat gunnen we hem dit van harte. Laten we ook hem geluk wensen met deze transfer! Casper veel succes en tot ziens in De Kuil!”, valt te lezen in het bericht op Facebook.

Terugkeer

Met de transfer keert Horn terug naar de club waarvoor hij in 2012-2013 en 2013-2014 ook al actief was.

Bekijk het transferoverzicht in de aanloop naar het seizoen 2017-2018

Comments (1)

  1. Fan van Hockey

    Het is niet leuk als twee van je beste spelers (Ties Ceulemans en Casper Horn) melden dat ze het komend seizoen voor een andere club uit willen komen. Spelers die Schaerweijde volgens mij graag nog langer bij zich had willen houden om aan het eind van komend jaar wél de stap naar de Hoofdklasse te maken.

    Desondanks vinden we twee prachtige berichten op de Facebook pagina van Schaerweijde; die houding siert ze. Chapeau !!! Waarom zijn dit soort berichten een uitzondering in het hockey, of heb ik een aantal van dit soort berichten gemist?

    Schaerweijde, je hebt er een Fan bij!

Reageer

Contact Us