Caspers uit de Nederland selectie voor EK - Hoofdklasse Hockey Nederland

Caspers uit de Nederland selectie voor EK

Quirijn Caspers moet opnieuw een titeltoernooi van Oranje aan zich voorbij laten gaan. Bondscoach Paul van Ass heeft de aanvaller van Kampong in een vroegtijdig stadium gepasseerd voor zijn EK-selectie van 18 man. Eerder viel Caspers ook al af voor de olympische eindselectie voor Londen 2012. Hij nam daarna met Oranje wel deel aan de Champions Trophy in Melbourne.

“Quirijn kan fantastisch hockeyen en ik weet wat hij kan op het hockeyveld, maar nu geef ik andere spelers de voorkeur. Het is vervelend voor hem, maar er is op dit moment geen plekje bij de eerste 18 voor hem,” liet Van Ass dinsdag weten.

Caspers heeft het aanbod van de bondscoach afgeslagen om deze zomer bij Oranje mee te blijven trainen. Hij verkiest een periode van rust. Bij eventuele blessures kan Van Ass voor het EK (17-25 augustus in België) nog wel een beroep op hem doen.

Comments (22)

 1. Volkomen logisch, clubspeler en komt heel veel tekort als international.

 2. Inderdaad!!! Nooit de keuze voor deze speler begrepen.

 3. Krijg je ook met zo’n enge club als Kampong.

 4. beetje goedkoop om te speculeren of iemand ‘internationaal’ goed genoeg is; abstract begrip.
  Vraag is of concurrenten in de voorhoede beter zijn en daar zie ik in de competitie niet zo 1,2,3 veel betere spitsen rondlopen die een kans zouden moeten verdienen

  als je caspers niet meeneemt, wie moeten er dan in zijn plaats mee die nu niet bij de selectie zitten?

  namen graag..

 5. @Onzin, deze jongen heeft nu meerdere toernooien laten zien tekort te komen voor het niveau, dus hoezo goedkoop? gewoon de realiteit.

  Er hoeft niemand bij want hij heeft toch ook geen vervanger voor Caspers erbij genomen.

 6. Timmo Kranstauber zou ik meenemen voor corner en spits positie.

 7. @Kartoes, is net als Caspers een leuke HK speler en zeker geen international.

 8. Daar wil je toch ook niet spelen dat Kampong.

 9. @Dries@Paul,men kan alleen maar iets positiefs of negatiefs over een club zeggen wanneer men er zelf jaren gespeeld heeft ?? De rest is van horen zeggen of speculatie. Waarschijnlijk in jullie geval beiden en nooit in staat geweest om HK te spelen ?Jalousie speelt ook vaak een rol!!

 10. @Diederik, wat is jalousie?

 11. Huidig Kampong bestuur krijgt rode kaart voor haar beleid.

  Tijdens ALV is Topsport budget niet goed gekeurd.

  Goede zaak; terug naar de basis terug naar de jeugd opleiding.

  En gelukkig is Quirijn daar ook een product van.

  Nu nog exit Kees R en Martijn van N.

 12. Wat een enge club dat kampong

 13. Bedrijf Kampong staat op omvallen.

  Hele hele grote financiele problemen.

  De leden willen niet betalen voor wanbeleid Topsport.

 14. Omdat volgens David Kampong een enge club is begrijp ik niet hoe het dan komt dat zoveel mensen lid van Kampong willen zijn en Kampong daardoor de GROOTSTE hockeyclub van Nederland is?? Misschien is David ZELF wel een beetje eng ??

 15. @Diederik, doe die gekleurde Kampong bril eens af. Was je afgelopen woensdag op de tweede ledenvergadering van de hockeyafdeling??? Goed geluisterd naar het wanbeleid en dat ze de contributie het komende jaar wilde verhogen met 65€?? alleen vanwege grote tekorten. En dan nog doorgaan met een nieuw clubhuis voor 2014 terwijl die 1,3 miljoen die ze in 2010 betaalt hebben voor de verbouwing openstaat en ze denken dat mee te kunnen financieren met het nieuwe clubhuis. Voor een ieder die deze hoogvliegerij wil lezen bezoek de hockeysite van Kampong , onder nieuws ALV hockey. Wat ben ik blij dat mijn kinderen vanaf volgend jaar ergens anders zijn. Geldklopperij van de eerste orde. Dat grootste beste Diederik, Utrecht is een studentenstad, bedrijfshockey en was voor de jeugd de enige hockeyvereniging nabij het centrum.Stel je oren eens open als je op Kampong bent voor al die geluiden van ongenoegen, die snel en hardhandig door dat maffiabestuur worden aangepakt.

 16. @Diederik

  Als je zo fan bent ga dan even met de collectebus langs het Wilhelminapark.
  Ipv studenten het geld uit de zak te kloppen.

  @Kees R en Martin van N,

  trek je conclusies en ga weg voordat jullie definitief worden weggestuurd door de leden.

 17. @Hockey,mijn reactie was gebaseerd op de club Kampong en daar is niets mis mee !!! Met betrekking tot jouw opmerking over het Bestuur ben ik het HELEMAAL met jou eens, in het bijzonder ten aanzien van het Bestuurslid Martin van Nierop ! Laat daar geen misverstand over bestaan !!Kees Roovers laat zich,helaas, voortdurend voor het karretje van M. van Nierop spannen !!

 18. buitenstaander

  ik ben een volledige buitenstaander. Wat doet Van Nierop verkeerd?

 19. @Diederik, de club Kampong is verschrikkelijk wat een vreselijke enge club

 20. @Diederik, Kees Roovers heeft een miljoenenclaim aan z’n broek hangen en zegt dat in het AD dat hij rustig voorzitter kan blijven. Hij zou zich dood moeten schamen want waar rook is is vuur en dan ruim je als clubmens het veld zodat de club niet met jouw sores in 1 naam wordt genoemd. Als vriendje van JW Maas dacht hij het zelfde schrikbewind te kunnen uitvoeren. Helaas is de man niet zo geslepen als Maas.Het gehele bestuur bestaat uit mensen die een functie in de club gebruiken voor hun eigen netwerk, als verenigingsmensen zijn ze volkomen waardeloos.

 21. @buitenstaander

  Wat doet Martin van N verkeerd.
  Leo Beenakker zou zeggen habe sie eine stunde..

  Laat ik het kort samenvatten:

  Laat Kampong achter met een begrotingsgat van 200.000 Euro. Excl. opmaken reserves van 150.000 Euro.

  En dat is de meest positieve berekening van Kees R.
  En Kees R. heeft het allemaal niet geweten.

  Maar de vorige penningmeester is weg en die wist het wel. Maar Martin van N riep zij er uit of ik.
  En zijn Keeshondje gaf weer toe.

 22. Ik kan me niet indenken waarom Equity Trust en Kampong dusdanig met elkaar verweven zijn dat een zakelijke claim richting Roovers – die overigens niet is toegewezen – Kampong zal schaden.

  @@buitenstaander. Waaraan heeft hij dit uitgegeven? Zou een andere bestuurder andere keuzes gemaakt hebben? Wat wilden de leden?

  Het is denk ik complexer dan er nu gesteld wordt en dat geeft mij een vertekenend beeld. Niet leuk.

Reageer