Clinics voor de jeugd tijdens EHL in Eindhoven

Van 14 tot 17 april vindt de knock-­outfase (KO16 en KO8) van de Euro Hockey League (EHL) plaats op de velden van Oranje- Rood in Eindhoven. Speciaal voor kinderen van acht tot 15 jaar die hun skills willen verbeteren, worden er drie dagen clinics gegeven.

Naast het trainen van je vaardigheden onder leiding van een professional en met behulp van allerlei hightech trainingsmaterialen ga je ook samen met hem of haar een wedstrijd van de EHL bekijken en analyseren.

Tophockeyers

De clinics worden gegeven op zaterdag rondom de KO16-wedstrijd van HC Oranje-Rood tegen Amsterdam en op zondag en maandag rondom twee KO8-wedstrijden. Elke clinic wordt gegeven door een aantal spelers uit de Hoofdklasse die worden bijgestaan door een (inter)nationale tophockeyer.

• Voor de clinic op zaterdag is dat Rob Reckers (167 interlands en 47 doelpunten, won in 2015 met Oranje-Zwart de EHL-titel).

• Op zondag zal Belgisch international Loïck Luypaert aanwezig zijn. Loïck, 146 interlands en zilveren op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

• Voor de clinic van de maandag komt de Australische international en speler van Bloemendaal, Blake Govers, naar Eindhoven.

Kijk hier voor het volledige programma

Kosten

De kosten voor deelname aan een van de clinics bedragen 75 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief een EHL-toegangsbewijs voor de betreffende dag, lunch en speciaal EHL-hockeyclinicshirt.

Klik hier om je in te schrijven

Reageer

Contact Us