Dames Bloemendaal versterken zich met Horn, Baardemans en Molenaar - Hoofdklasse Hockey Nederland

Dames Bloemendaal versterken zich met Horn, Baardemans en Molenaar

Teuntje Horn, Ankelein Baardemans en Pien Molenaar zijn de nieuwe namen van Dames 1 van Bloemendaal. Met deze nieuwe aanwinsten heeft coach Jeroen Visser voor elke linie in het veld versterking aangebracht.

Jeroen Visser: ‘Met Teuntje halen we een ervaren hoofdklasse speelster binnen voor het middenveld. Ankelein zal in de spits een welkome aanvulling zijn, naast de speelsters die we al hebben. In de verdediging zal Pien ons versterken. Zij heeft een sterke passing en kan ook ingezet worden bij strafcorners naast Demi Hilterman en Carmel Bosch. Met dit team, dat voor de helft uit eigen Bloemendaal-jeugd komt, willen we doorgaan op de weg die we vorig seizoen in hebben geslagen.’

De staf onder leiding van Jeroen Visser en zijn assistent Diederik van Weel krijgt aanvulling van Kim van Leeuwen die na een lange carrière in Dames 1 stopt, maar als assistent-manager bij het team betrokken blijft.

Team en staf zijn hard bezig met de voorbereidingen op komend seizoen. Ze hopen dan net zo goed uit de startblokken te komen als afgelopen seizoen.

Zie voor meer transfernieuws de transferpagina van Hoofdklassehockey.

 

Reageer