Daniel Aarts maakt overstap van Bloemendaal naar Den Bosch | Hoofdklasse Hockey Nederland

Daniel Aarts maakt overstap van Bloemendaal naar Den Bosch

Daniel Aarts speelt de komende twee seizoenen voor Den Bosch. Hij komt over van Bloemendaal waarvoor hij drie jaar actief was. Daarvoor kwam Aarts uit voor Tilburg en Push.

“Vanaf de eerste gesprekken met Eric Verboom (coach, red.) had ik een goed gevoel. Ik kan niet wachten om mijn debuut te maken voor een club met zoveel potentieel. Den Bosch is een mooie nieuwe uitdaging. Ik heb dus ontzettend veel zin in volgend seizoen”, zegt Aarts over zijn keuze voor de club.

Aantrekkingskracht

Namens het bestuur van Den Bosch zegt Mark Damman: “de aantrekkingskracht van Den Bosch is door onze recente goede prestaties gestegen. Het internationale netwerk dat we met elkaar hebben, zorgt ervoor dat we doelgericht naar spelers kunnen kijken en kunnen selecteren op kwaliteit, ambitie en karakter. Door het aantrekken van een Nederlandse speler als Daniel maken we ons minder afhankelijk van buitenlandse spelers. De jeugd wil zich ook kunnen identificeren met jongens die langer blijven en de ’taal’ spreken.”

Bekijk het transferoverzicht in de aanloop naar het seizoen 2017-2018

Comments (1)

  1. Sigh… weer een Nederlands talent vertrokken. En dan komt Sander ’t Hart over van Amsterdam. Waarom in hemelsnaam??? Ik had meer verwacht van FJB…. Teleurstellend!

Reageer