Dennis Dijkshoorn rechterhand Delmee bij Tilburg - Hoofdklasse Hockey Nederland

Dennis Dijkshoorn rechterhand Delmee bij Tilburg

Dennis Dijkshoorn is komend seizoen assistent van Jeroen Delmee bij de heren van Tilburg. Hij stond de afgelopen zeven seizoenen aan het roer van Beerschot, dat uitkomt in de Belgische Hoofdklasse.

Het vele reizen naar België begon Dijkshoorn tegen te staan, waarna Delmee hem benaderde voor de functie van assistent. Hoewel Dijkshoorn slechts voor één jaar heeft getekend, is de intentie er om langer met elkaar door te gaan en te bouwen aan een stabiele hoofdklasser. In eerste instantie zetten Delmee en Dijkshoorn in op lijfsbehoud in de Hoofdklasse.

Actieve loopbaan

Dijkshoorn speelde elf jaar bij Den Bosch en drie seizoenen bij het Belgische Dragons. Daarna maakte hij de overstap naar het trainersvak en ging aan de slag bij Beerschot.

Comments (4)

  1. Met deze toptrainers gaat de concurrentie het moeilijk krijgen. Succes.

  2. tilburg bouwt duidelijk aan iets moois. Een club met heel veel potentie. Die kan een belangrijke functie in de regio gaan spelen. bij de heren een directe concurrent van Den Bosch.
    Bij de dames, van MOP en push.

    Delmee en Haantjes zijn slimme keuzes van het bestuur dat durft te kiezen.

  3. Zeker een club met veel potentie. Een club groeit alleen als je iedereen kunt vertrouwen. Als ik zie hoe de vorige coaches van de mannen en vrouwen opzij worden geschoven, dan heeft deze club nog heel veel te leren. Het zal daarom nog wel even duren voordat deze club gaat concurreren met andere grote verenigingen. Je zult je dan echt anders moeten profileren. Ik hoop dat Delmee en Haantjes niet teveel achterom hoeven kijken om hun rug te verdedigen. Prima coaches deze heren.

  4. De coaches zijn niet opzij geschoven. Hun contracten zijn niet verlengd. En er zijn nu toppers in huis gehaald.

Reageer