EHL: Harvestehuder legt beslag op derde plaats

Harvesterhuder THC heeft het EHL-seizoen afgesloten op een derde plaats. De Duitse ploeg was zondag in de troostfinale met 3-2 te sterk voor Atletic Terrassa.

Harvestehuder THC – Atletic Terrassa 3-2

Het scorebord gaf 19 seconden aan toen de bal al in het doel van Atletic Terrassa lag. David Goodfield brak door over rechts, waarna de bal via Finn Köhler bij Michael Körper belandde, die scoorde. Het was alweer de 18de goal in elf wedstrijden voor de Oostenrijker.

Negen minuten later maakte Atletic Terrassa gelijk. De eerste strafcorner van de wedstrijd werd door Marc Salles verwoestend in het doel gepusht: 1-1. Dat was ook de ruststand.

Kaarten

In de tweede helft werd het duel iets steviger. Dat leidde ertoe dat drie spelers van Harvestehuder met groen werden bestraft. Ook Atletic Terrassa zag een speler met groen naar de kant gaan. In dat derde kwart kwamen de Duitsers opnieuw op voorsprong. Een strafcorner kwam op de voet van een Spaanse verdediger. Dit betekende een strafbal, die door Körper werd benut.

Zo’n tien minuten voor tijd maakte Goodfield er 3-1 van. Atletic Terrassa leek nog aansluiting te vinden, maar het doelpunt werd wegens gevaarlijk spel afgekeurd. De tweede goal voor de Spanjaarden kwam er uiteindelijk wel, maar pas in de laatste minuut. De eretreffer kwam op naam van Roc Oliva, die raak schoot uit een strafcorner.

1-0 Michael Körper
1-1 Marc Salles
2-1 Michael Körper
3-1 David Goodfield
3-2 Roc Oliva

Klik hier voor een overzicht van de wedstrijden in de EHL.

Reageer

Contact Us