Comments (9)

 1. Fantastisch ‘HORST’, als eerder gelezen, de beste hockeyer van de wereld, kan kennelijk als leider van de verdediging geen 4-1 voorsprong vasthouden…Nederlandser kan het niet, een gotspe;)

 2. En heethoofd Galema bralt dat OZ het beste team ter wereld is en dat dit niet kan. Dat had hij misschien kunnen zeggen na het winnen van de EHL vorig jaar, maar nu niet aangezien ze net van Harvesturder hebben verloren.

  Tevens hebben ze met mazzel vorig jaar de halve finale en de finale met shoot outs met veel mazzel gewonnen, niet echt overtuigend dus.

 3. Helemaal mee eens, hoe kan je dit zeggen. Mooi opstootje aan het eind, duitse provocatie. Deze jongen heeft een goede pot gespeeld maar in een interview mag het iets minder. Jammer voor OZ, nu komt die naam nooit meer op de EHL beker(wat niet erg is overigens).

 4. Waarbij Jelletje Galema ook gewoon naslaat en dat bij de NOS goed staat te praten. Jammer dat Kooke om niet het vuur aan de schenen legt. Maar goed die wil ook iedereen te vriend houden.
  Ja keeper moet en mag niet zo reageren, maar hou dan de eer aan jezelf. Na slaan getuigt niet echt van een goed voorbeeld van de ambassadeur van ABN AMRO…

 5. Laat Jelle maar, die loopt al weken gefrustreerd rond. Gaat er binnenkort ook af bij Nederlands XI. Moet nog hoop leren

 6. Haha eric, het verlies van Oranje-Zwart is een collectief verlies, niet van van der Horst. Je kunt van 1 speler niet verwachten dat hij een heel team tegenhoudt. Je kunt van 1 speler eventueel wel verwachten dat hij een wedstrijd beslist door middel van een individuele actie, zoals we tegen Leopold hebben gezien. Daar liet van der Horst toch wel duidelijk zien dat hij eigenhandig een team naar de overwinning kan brengen. Daarentegen neemt het niet weg dat het van Oranje-Zwart gewoon een zwakke prestatie was tegen Harvestehuder, en moeten ze het goed analyseren zodat zoiets bij het eventueel halen van de play-offs niet gebeurt.

 7. @ Dirk, volledig mee eens.
  Jelle Galema voelt zich een hele grote meneer binnen de velden, maar laat vrij weinig zien. Scoort een goede goal met zijn backhand, maar daar hielt het ook bij op.
  Moet nog een hoop leren, qua gedrag en omgaan met emoties, zal niet lang meer duren voordat hij eraf gaat bij NLXI.

 8. Aperte Onzin; de beste hockeyer ter wereld(…) mag in staat worden geacht, met een leidende rol in de achterhoede, zijn team zo te positioneren dat een 4-1 voorsprong niet wordt weggegeven.

  Die helden verering na een aardige goal is zo typisch Nederlands. Zullen we spelers eindelijk gewoon is gaan afrekenen op datgene waarvoor ze ingehuurd zijn???

 9. Harvestehuder is geen matig ploegje. Dat willen wij ook wel snel vergeten. Hauke en Korper zijn van wereldklasse. Dus als Balkenstein in de knoop zit na een actie van Korper dan heeft dat te maken met de klasse van Korper en niet met een onmachtiche vd Horst lijkt mij.

Reageer

Contact Us