Kampong loot KHC Dragons in knock-out fase EHL

Kampong - Stroitel Brest EHL MdW17

De Europese Hockey Federatie (EHF) heeft vandaag het programma voor de laatste zestien bekend gemaakt. De overgebleven zestien teams zullen van 16 tot en met 21 April op Oranje Zwart gaan strijden om het EHL titel. Bij de laatste 16 teams bevinden zich ook de heren van Rotterdam, Kampong en OZ.

Rotterdam krijgt in deze knock-out fase tegenstand van WKS Grunwald Poznan dat in de poulefase nog met 4-1 verloor van Oranje Zwart. Kampong heeft een wat zwaardere loting. Zij treden aan tegen KHC Dragons. Dit sterke Belgische team verloor vorig jaar de finale van Bloemendaal. In dit team spelen onder andere Belgische internationals als Loick Luypaert, Florent van Aubel en Felix Denayer. Als Rotterdam en Kampong beide weten te winnen spelen ze in de kwartfinale tegen elkaar.

Oranje Zwart treedt tot slotte aan tegen Surbiton HC. Deze Engelse ploeg wist nog niet eerder de kwartfinale te bereiken maar heeft wel international Rob Moore, James Tindall en Matt Daly in de gelederen. De winnaar van deze wedstrijd speelt in de volgende ronde tegen R.C. Polo de Barcelona of Reading HC.

Voor het volledige wedstrijdschema klik hier

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.