Rotterdam bestuurslid Goverts: ‘OZ is nog niet aan de beurt geweest’

Afgelopen maandag werd bekend dat de finalerondes van de EHL gehouden zullen worden op Oranje Zwart. Rotterdam was ook een mogelijkheid geweest maar bleef uiteindelijk dus met lege handen achter.

Bestuurslid topsport Rob Goverts denk dat de EHL organisatie vermoedelijk gekozen heeft voor meer landelijke bekendheid voor hockey, vertelt hij aan het AD/Rotterdams Dagblad. Daarnaast geeft hij ruimschoots toe dat zijn club ook goed bedeeld is geweest de laatste tijd en hij begrijpt dus de keuze voor Oranje Zwart. “Bovendien bestaat Oranje Zwart 80 jaar. Dat zal ook geholpen hebben. Oranje Zwart is ook nog niet aan de beurt geweest.”

Ondanks het begrip heerst er natuurlijk ook wat teleurstelling. “Het zou prachtig voor de club en de stad geweest zijn. Ik denk ook dat wij de betere faciliteiten hebben, meer toeschouwers zouden lokken en de infrastructuur in ons voordeel spreekt,” aldus Goverts. Rotterdam coach Reinoud Wolff sluit zich hierbij aan. “Ik wil Oranje Zwart feliciteren maar ik denk dat wij een beter complex hebben. Wij hebben ook drie velden waar sneller hockey gespeeld kan worden. Het is heel jammer.”

 

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.