Elin van Erk speelt komend seizoen bij Victoria - Hoofdklasse Hockey Nederland

Elin van Erk speelt komend seizoen bij Victoria

Elin komt over van Laren en zal met haar hockeykwaliteiten, gedrevenheid en persoonlijkheid een grote rol spelen in de volgende stap die Dames 1 maar ook Victoria als club graag wil maken. Daarnaast heeft Elin persoonlijk op hockeyvlak de nodige ambitie en trekt zij hierin haar eigen plan dat wellicht iets afwijkt van de reguliere route.

“Voor mij is het belangrijk dat ik bij Victoria de ruimte krijg om mijn eigen ideeën over het spelletje in te kunnen brengen. Deze behoefte heb ik als speelster en verhoogt mijn spelplezier. Ik realiseer mij meer en meer dat spelplezier en leiderschap voor mij absolute voorwaarden zijn om mijzelf als speelster beter te ontwikkelen en om aan mijn ambitie het hoogst mogelijke te halen te voldoen. Daarnaast spreekt de samenstelling van het team, de begeleiding en de positieve spelopvatting van Victoria Dames 1 mij dermate aan dat ik hier graag deel van wil uitmaken’, aldus van Erk.

Victoria is als club bezig met de toekomst, een voorbeeld hiervan is het plan ‘Victoria Dames 1 20-23’. Onderdeel hiervan zijn zaken als accelerator richting de topjeugd, inspiratiebron voor de rest van de club, faciliteren in de persoonlijke ontwikkeling van haar speelsters en de juiste balans in de combinatie sport, maatschappelijk en sociaal. De club heeft mij benaderd of ik mee wil helpen dit plan en dan met name het onderdeel accelerator naar de topjeugd wil helpen te verwezenlijken… en dat wil ik!”

Ten slotte wil ik de mensen op Laren bedanken. De afgelopen 5 jaar heb ik me als persoon, speler en coach door kunnen ontwikkelen. Ik kijk uit naar de eerste ontmoeting!”

Ook Isabella van Overloop door uit eigen jeugd

Naast Julie van Putte gaat ook Isabella van Overloop deel uit maken van de selectie van Victoria Dames. De jeugdige aanvalster is net klaar met haar examens en neemt rustig de tijd om over haar toekomst op maatschappelijk vlak na te denken. De toekomst op sportief vlak is makkelijker, goals maken in de hoofdklasse.

Zie voor meer transfernieuws de transferpagina van Hoofdklassehockey.

Reageer