Elke Boers van MOP naar Hurley | Hoofdklasse Hockey Nederland

Elke Boers van MOP naar Hurley

Elke Boers speelt komend seizoen alsnog in de Hoofdklasse. Ze maakt de overstap van het gedegradeerde MOP naar Hurley.

De voormalige speelster van Den Bosch kampte de afgelopen twee seizoenen met veel blessureleed. In haar laatste jaar bij de Bossche formatie kwam Boers nauwelijks in actie vanwege een zware knieblessure en afgelopen seizoen gooide een meniscusblessure roet in het eten waardoor ze pas na de winterstop weer aan spelen toe kwam.

Spelen in Hoofdklasse

Hoewel Boers het, volgens eigen zeggen, naar haar zin had bij MOP wilde ze in de Hoofdklasse blijven spelen.

Bekijk het transferoverzicht in de aanloop naar het seizoen 2017-2018

Comments (6)

 1. Techniek is er wel, mentaliteit alleen niet. Zonde

 2. @Bernard
  Nooit een kruisband revalidatie succesvol gedaan zeker. Tussen de oren zat het bij heel het team niet goed. Een veel beter niveau hebben, maar in de play-outs het toch afleggen tegen een zeer matige tegenstander, gebeurt niet als je mentaal goed bent.
  Als ze heel blijft zal Hurley nog veel plezier van haar hebben.

 3. Dat jij jezelf nog serieus neemt. Anderhalf jaar niet gespeeld, laatste halve seizoen wel. Heb jij het over mentaliteit haha. Laat die dame eerst lekker een seizoen blessurevrij hockeyen in de hoofdklasse. Mooi dat ze die kans krijgt bij Hurley.

 4. Hallovolk

  Groot talent en net een puppy!
  die komt er wel!

 5. Ik wil het helemaal niet over de kruisband hebben. Wat ik bedoel is dat een Elke, maar ook dat meisje wat van Pinoke naar Kampong gaat en er zijn er nog wel meer, ook eens echt naar zichzelf moeten kijken. De een is veel geblesseerd, de ander speelt een handvol goede wedstrijden in de hoofdklasse. Ga nu eerst eens een dragende speelster worden in je team. Ga eens belangrijk worden, stabiel worden. Dat kan ook in de ovk. Iedereen vindt zichzelf maar goed genoeg voor de hoofdklasse en iedereen hopt zo weer naar een andere club. Geen loyaliteit, geen clubliefde, maar jezelf boven de rest plaatsen. Zo zie ik het. Talent is er wel hoor, maar de mentaliteit om eens diep te gaan, die zie ik niet. Je hoeft het niet met me eens te zijn, valt me gewoon op dat mensen zo ontzettend makkelijk weer ergens weg gaan omdat ze denken dat ze goed genoeg zijn voor een ned. elftal oid.

 6. @bernard waarom in de ovk belangrijk worden als je ook de kans krijgt om dat in een talentvol team als Hurley te doen? Hurley heeft al eerder bewezen talenten de kans en ruimte te geven om te groeien.

Reageer