Erik Jazet hoofdcoach Schaerweijde Dames 1

Erik Jazet is komend seizoen de nieuwe hoofdcoach van Schaerweijde Dames 1. Hij volgt Chantal van Nistelrooij op. Van Nistelrooij voorziet een onbalans tussen de agenda’s van haar gezin en Dames 1 in het komende seizoen. Na de play-outwedstrijden die Schaerweijde dit en het volgend weekend zal spelen, neemt zij afscheid. Bart van Gaalen gaat Erik Jazet assisteren.

Schaerweijde is erg verheugd dat huidig assistent Jazet, oud-international en winnaar van olympisch goud, Van Nistelrooij opvolgt. Daarnaast was Jazet verantwoordelijk voor de training van de defensie van Heren 1. Gedurende het seizoen heeft hij ook andere technische taken op zich genomen.

Van Gaalen

Eveneens erg blij is Schaerweijde met de aanstelling van Van Gaalen als assistent-coach van Jazet. Er bestaan oude banden tussen Van Gaalen en Schaerweijde: ooit ontdekte Van Gaalen als keeperstrainer het talent Joyce Sombroek op de club en liet haar op 14-jarige leeftijd met Jongens A1 meetrainen. Van Gaalen was tot en met dit seizoen assistent-coach van Laren Dames 1 en had die functie ook al bij Voordaan en SCHC. Hij is keeperstrainer Nederlandse jeugd bij de KNHB en hoofdtrainer bij GoalieWorks.

Bekijk het overzicht van de coachwissels in de Overgangsklasse dames in aanloop naar het seizoen 2017-2018

Comments (2)

  1. realiteit

    Topper!
    Succes.

  2. Bart van Gaalen, jazeker.

Reageer

Contact Us