Erik Otto kiest voor trainerschap van Qui Vive Dames 1

Erik Otto maakt aan het einde van het seizoen de overstap naar het trainerschap. De aanvoerder van Qui Vive wordt de nieuwe hoofdcoach van het damesteam van de club, dat uitkomt in de Tweede Klasse, en neemt het roer over van Etienne Spee.

Het was vorig jaar al de bedoeling dat Otto de rol van hoofdcoach van het vaandelteam op zich zou nemen, maar doordat de heren naar de Hoofdklasse promoveerde, besloot Otto zijn actieve loopbaan te verlengen.

Uitdaging

“Ik vind het een mooie uitdaging om, na meer dan 25 jaar actief te zijn geweest te zijn als hockeyer, nu als coach aan de slag te gaan en te kijken hoe ik mijn kennis en ervaring op anderen over kan dragen”, aldus Otto in het persbericht van Qui Vive.

“We zijn ontzettend blij en vereerd dat Erik zich ook de komende jaren in wil blijven zetten voor Qui Vive en onze eerste damesteam naar hoger niveau wil begeleiden. Naast zijn sterke betrokkenheid bij de club, is zijn tactisch en technisch inzicht en de enthousiaste wijze waarop hij deze op anderen kan overbrengen van onschatbare waarde”, zegt voorzitter Rob Das van Qui Vive.

Bekijk hier het transferoverzicht in aanloop naar het seizoen 2017-2018

Reageer

Contact Us