Erik van Driel vanaf nieuwe seizoen coach hdm heren

Erik van Driel is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdcoach van hdm Heren 1. Hij volgt daarmee Ronald Hugers op, die dan twee jaar voor de groep heeft gestaan en afgelopen seizoen met het vaandelteam promoveerde naar de Hoofdklasse.

Van Driel is geen onbekende bij hdm. Hij had eerder vijf jaar het damesteam van de Haagse club onder zijn hoede en is betrokken bij de jeugdopleiding van hdm. Afgelopen seizoen trainde Van Driel geen clubteam, maar was hij bondscoach van Nederlands Meisjes A.

Keuze voor toekomst

“Met de aanstelling van Erik kiezen we voor de toekomst en gaan we de komende jaren werken om van de heren ook een structurele hoofdklasser te maken”, valt er in het persbericht te lezen.

“Hugers heeft de jonge groep spelers vorig seizoen verrassend snel ontwikkeld en naar de Hoofdklasse geleid. Hdm waardeert ook dit seizoen de deskundigheid, ervaring en betrokkenheid van Ronald in de verdere ontwikkeling van de onervaren spelers in het avontuur in de Hoofdklasse. Wij zijn dan ook blij dat Ronald ons het vertrouwen heeft gegeven dat hij het huidige seizoen succesvol afmaakt.”

Dat zal nog ene flinke kluif worden, want hdm staat momenteel laatste in de Hoofdklasse.

Reageer

Contact Us