Euro Hockey League | Hoofdklasse Hockey Nederland

Euro Hockey League


Volg de Euro Hockey League 2001(EHL) voor Dames en Heren op Hoofdklassehockey.nl. Hier vind je alles wat moet je moeten over de Euro Hockey League! Je vindt hier ondermeer de laatste nieuwsberichten, de stand, de topscorers EHL en de uitslagen van dit toernooi! Op Hoofdklassehockey worden alle live statistieken, interviews en updates van het toernooi getoond. De EHL voor dames wordt voor de tweede keer gelijk met die van de mannen georganiseerd. Tot 2020 werd het toernooi bij de dames ook nog wel de EHCC genoemd. In de tweede editie van de EHL bij de dames zullen Amsterdam, Den Bosch, Surbiton, Gantoise, KHC Dragons, Junior FC, Pegasus en Club de Campo de Madrid het tegen elkaar opnemen. De dames uit Den Bosch zijn de trotse titelverdedigsters. In de vorige editie waren zij Club de Campo Madrid in de finale de baas.

Bij de heren strijden Bloemendaal, Kampong, Uhlenhorst, KHC Dragons, Atletic Terrassa, Rot-Weiss Köln, SV Arminen, Saint Germain, Surbiton, en Club de Campo Madrid tegen elkaar. In de vorige editie van 2021 was Bloemendaal de winnaar. Voor meer toernooi-informatie, kijk ook op Euro Hockey TV.

EHL Dames

Bekijk het programma, uitslagen en topscorers.

EHL Heren

Bekijk het programma, uitslagen en topscorers.

Nieuws

EHLnieuws
Bloemendaal wint de EHl in 2021.

Programma Euro Hockey League (EHL) 2022

Deze week wordt de Euro Hockey League (EHL) 2022 in Amstelveen gespeeld. Bij de dames is HC Den Bosch titelverdediger. Bij de heren gaat...