Floris van der Linden tekent voor vier jaar bij

HGC meldt maandag middels een websitebericht dat Heren 1-captain01 Floris van der Linden H1 HGC 15-16 en boegbeeld Floris van der Linden zijn verbintenis met de club met vier seizoenen heeft verlengd.

HGC-voorzitter Tjeerd Boven zegt: ‘Het is belangrijk voor ons om de continuïteit van het Heren 1 tophockey bij HGC te borgen. Het signaal dat Floris hiermee afgeeft is geweldig. HGC wil in de top van de Hoofdklasse acteren. Floris heeft sportief en zeker ook mentaal bewezen dat hij een topsporter is die alles geeft om het team hogerop te brengen en die HGC ambitie te realiseren. In dat opzicht is hij een voorbeeld voor de jongere generatie spelers, die veel van hem kunnen leren.’

Eerder werd bekend dat HGC de contracten met tiener Jorrit Croon en oefenmeester Jan Jorn van ‘t Land verlengde. Nieuw-Zeelander Phil Burrows neemt na dit seizoen afscheid. Klik hier voor een volledig transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017.

 

Comments (1)

  1. Proud to have the captain of HGC on our team and looking forward to seeing you battle for the Championships in the Netherlands for the coming years.

    ps. Bald looks better.

Reageer

Contact Us