Gommers nieuwste aanwinst van Laren heren - Hoofdklasse Hockey Nederland

Gommers nieuwste aanwinst van Laren heren

Gommers Johrus

Johrus Gommers verlaat Klein Zwitserland voor Laren. Dit meldt de club uit het Gooi aan hockey.nl. De voormalige jeugdinternational speelde eerder bij HDM en Rotterdam.

Ook aanvaller Peter-Paul Wentrup van Rood-Wit sluit aan, net zoals middenvelder Ivo van Eibergen Santhagens van Phoenix en ook verdediger Boyd de Wit van Myra sluiten aan. Zij mogen een plekje proberen te veroveren in de selectie van coach Joost Bellaart. Ook zullen er drie jeugdspelers in de voorbereiding mee doen. Dit zijn Daan Konijn, Stan van Rheenen en Luca van der Linden.

Door het vertrek van Gommers bij KZ komt het totaal van spelers dat vertrekt bij de ploeg van Peter Kalfsterman op negen. Bij de heren van Laren vertrokken er ook al zeven spelers.

Comments (7)

 1. Wat is er gebeurd met Jannis? Gaat deze jeugdinternational weg, krijgt hij geen plek of mag hij nog in het moeras van de jeugd verder modderen?

 2. Wat moet je met Gommers?

 3. Dat wisten HDM en KZ na een paar weken ook niet…

 4. Het blijft vreemd dat een jongen met zo’n grote mond toch weer aan de bak komt. Maar ja, Laren heeft veldvulling nodig, en ik geloof dat heren 4 nog wel wat spelers kan gebruiken.

 5. wat een sukkels hierboven.

  ik heb zelf met Gommers gespeeld, is een goede speler. en grote mond…. dat is een soort van humor die voorkomt bij veel jonge jongens… maar blijkbaar hebben jullie weinig humor.
  ik wed dat jullie, Roy, BOB en Gooi echt zelf nooit top hockey gespeeld hebben… want dan zou je Gommers niet afkraken ….
  Gompie, veel succes, en laat ze een poepie ruiken en laat zien dat je het talent nog steeds bezit en een van de betere spitsen van nederland kunt worden!

 6. Zo vader zo zoon zullen we maar zeggen. Kan me herinneren dat pa in Jongens B stampij maakte omdat ze toch echt wel een stickcontract moesten hebben met minimaal 3 sticks.

 7. @bak31 Kap is lekker. Gommers 1 van de betere spitsen van nederland? uhh.. ja achter de bar misschien. Die jongen heeft het in de OVK ook ver geschopt toch? een echte doelpuntenmachine.. = aanwinst elke club..

Reageer