Het EK Hockey staat op het punt van beginnen - Hoofdklasse Hockey Nederland

Het EK Hockey staat op het punt van beginnen

 

Vanavond gaat het EK Hockey van start in Antwerpen. België neemt het vanavond om 20.30 uur op tegen Spanje. De mannen van Max Caldas en de dames van Alyson Annan zijn al een aantal weken in voorbereiding voor dit EK. Hoofdklassehockey geeft dagelijks overzicht, liveverslagen en round-ups van de wedstrijden die worden gespeeld. 

Van 16 – 25 augustus gaan de dames en heren proberen Europees Kampioen te worden. Het teken staat in voorbereiding voor de Olympische Spelen die komend jaar in Tokyo georganiseerd gaat worden. Op zaterdag zullen de Nederlandse heren het eerst opnemen tegen Ierland. De wedstrijd staat gepland om 15.45 uur. De dames komen ‘s avonds om 20.30 uur in actie tegen Belgie. Op zondag nemen de heren het in de eerste wedstrijd op tegen Schotland. Het volledige programma, standen en uitslagen van de heren en dames is op de competitiepagina te vinden. Ook houden wij hier de topscorers van het EK bij. Zie hier de topscorerslijst 

De voorlopige spelerslijsten van de alle teams zijn als volgt:

Nederland (Mannen)

Duitsland (Mannen)

Ierland (Mannen)

Spanje (Mannen)

Belgie (Mannen)

Schotland (Mannen)

Engeland (Mannen)

Wales (Mannen)

Nederland (Vrouwen)

Wit Rusland (Vrouwen)

Spanje (Vrouwen)

Rusland (Vrouwen)

Belgie (Vrouwen)

Engeland (Vrouwen)

Duitsland (Vrouwen)

Ierland (Vrouwen)

Speelschema EK hockey

Speelschema EK Hockey 2019
Speelschema EK Hockey 2019

De NOS gaat de wedstrijden van Nederland Live uitzenden. Tevens bestaat er een mogelijkheid om alle wedstrijden te volgen via www.eurohockeytv.org. De kosten om alle wedstrijden te volgen zijn 9,99 euro. 

Reageer