HGC haalt Van der Kroon, Heerink, Timmer

HGC blijft zeer actief op de transfermarkt. De ploeg uit Wassenaar maakte woensdag bekend Floris van der Kroon, Lars Heerink en Karst Timmer te hebben aangetrokken voor het nieuwe seizoen.

De 22-jarige Van der Kroon is middenvelder en maakt de overstap van Push. De één jaar jongere Heerink is een verdediger van Laren. De pas 19-jarige Timmer speelt op het middenveld en is afkomstig van Hattem. Bovendien maakt hij deel uit van Jong Oranje.

Nederlandse talenten

Marc Delissen, Commissie Tophockey HGC: “Buiten dat een aantal topinternationals voor HGC heeft gekozen, is het goed om te zien dat Nederlandse talenten zich graag bij HGC verder willen ontwikkelen”.

Reeds eerder was aangekondigd dat het contract met doelman Sam van der Ven is verlengd, dat Seve van Ass en Ashley Jackson terugkeren naar HGC en dat er drie internationals Tanguy Cosyns, Max Plennevaux en Kenta Tanaka zijn aangetrokken door de Gazellen die komend seizoen onder leiding staan van Paul van Ass.

Vertrek

Daartegenover staat het vertrek van Jorrit Croon, Tristan Algera, Koen Bakhuis, Rik van Kan, Wiegert Schut en Lucas Martinez Ruiz.

Bekijk het transferoverzicht in de aanloop naar het seizoen 2018-2019

Reageer

Contact Us